JJR7er: Jevnt i det meste mot naboklubb BVH

Juniorjenter 7er: BHV 7er:   2-1 (1-0)

I den lange serien som utgjør jjr7er, så sto i dag hjemmekampen mot Bærums Verk Hauger (BVH) for tur. Vårens oppgjør var en jevn affære, som vi var noe heldige og stakk av med seieren. De fleste lag i denne serien er jevne, allikevel så er det ulikt hva slags tropp man kan stille med. Så alt fra 2-16 tap til de motsatte sifre som seiere er mulig.

Vi starter forberedelsene med å spise taco og drikke cola. Neppe en oppskrift Tandberg ville gjort med A-laget, men vi føler dette er akkurat det som skal til når det er dukket for rivaloppgjør og regnet som dommedag var nær!

Vakkert!

Vakkert!

Denne kampen skulle vise seg å bli ganske så lik vårens kamp. BVH er flinke med å trille ball, så det skal i rettferdighetens navn sies at de burde skåret først. Men vi er solide bakover med Sofie, Nora, Fride som den bakre treer. Fremover på banen, så er Kornelia selve hjernen og drivkraften bak det som skapes. På topp er Christina som snoker og lurer rundt som en tjuv i nattens mulm og mørke.

Det er vi som tar ledelsen, og det er Kornelia som banker inn målet. Oppskrift på mange mål i denne serien er å skyte i hytt og gevær. Kornelia er en smart jente, og tar mine ord til sin bryst. Et knallskudd og 1-0 til oss Gule.

Tett i duellene!

Tett i duellene!

Jeg nevnte det ofte blir haugevis med mål i denne serien. Men i denne kampen er det to solide keepere som hindrer målfest. Sjansene er der, men begge keepere er i god driv i øsende regnvær.

Når det er spilt 30 minutter så er det med andre ord pause. Da burde det normalt være tid for snakk, men med dette regnværet så trekker man inn i klubbhus for å unngå å få lungebetennelse. Forkjøla har vi nok alle blitt, men vi kan redusere sykdommen ved å kjenne et snev av tørrhet.

Om mulig så pøser det ned enda mer når dommer blåser i gang 2.omgang. Nok en gang går BVH tøft ut, men vi er standhaftige bak der. Det skal gå ca halvspilt omgang før BVH får hull på byllen. Det er ikke urettferdig, men det som er godt å se da er at vi hever oss etter å ha fått den i fleisen.

Nok en tett duell, og nesten regnbue med alle fargene

Nok en tett duell, og nesten regnbue med alle fargene

Ut kampen så er det vi som styrer showet, og nok en gang er det Kornelia som setter inn en goal. På samme vis som i 1.omgang, så dundrer hun til og vi tar på nytt ledelsen. De siste minuttene er det fullt med drama, og vi har nok muligheter til å sette en goal til. Samtidig skal vi prise de høyere makter vi ønsker å tilbe, fordi BVH er fanden så nære med å utligne også!

Det ender som dere skjønner med en 2-1 seier over de blåkledde fra BVH. Det er ikke ufortjent, men samtidig har vi en liten porsjon flaks i slutten av hver omgang. Til syvende og sist så mener jeg vi vinner fordi vi jobber steinhardt, og fungerer fint som et lag.

Bra gjennomført og det varmer med god stemning før, under og etter kamp!

Happy times are here again!  (premie til den som tar opphavet til slagordet)

Happy times are here again!
(premie til den som tar opphavet til slagordet)