JJR Bredde: Vår beste kamp for året!

Oppegård JJR- Bærum JJR Bredde  1-0 (1-0)

Nok en bortekamp ventet oss. Forrige kamp (mot Manglerud/Star) ble et logistisk mareritt. Da ble trang plass og kø som gjorde sitt at vi ikke rakk å varme opp annet enn å spise ferske vafler rett før kampstart. Vafler av god oppskrift, men ikke mtp oppvarming til kamp.

Denne gang slapp vi kø, vi hadde bedre plass og jeg fikk styre musikken i bilen. Så med Justin på «russeanlegget», så lå forutsetningene mer til stede for en godt gjennomført kamp.

Vi blir tatt godt i mot og søker ly for sur vind med å holde oss i garderoben. Her blir posisjoner og formasjon fordelt som non-stop på en taktikktavle!

Oppegård

Klokka er 20.16, så kun et lite minutt over tiden så er vi i gang med kampen. De sortkledde Oppegård-jentene tar et lite initiativ det første kvartet og de har et godt pasningsspill til hverandre. De treffer hverandre som ungdom som «hooker» på Landstreff i Stavanger, så på benken er jeg litt urolig.

Sakte, men sikkert, så kommer vi inn i det. Til tross for overtak i pasningsspillet, så skaper Oppegård lite ut av det. Vi er solide i bakre firer, og det er kun på dødball det er farlig. De har et skudd etter ca 15 min spilt, men Adriana er godt med på notene.

Vi skaper etter hvert noen farligheter selv, men vår akilleshæl er den berømte (mangel på) avslutningen. Det er mye «nære, hvis om og atte».

Så med drøye 10 minutter igjen så får Oppegård et frispark fra ca 25 meters avstand. Det viser jeg at spilleren som tar det burde sende inn en Lottokupong til helgen, for hun får lykketreff og ballen går i nærheten av krysset og INN!  Det betyr 1-0.

Det står seg til pause når frukt og ord venter. Samtidig har vinden løyet, så vi kan komfortabelt ta innover oss Massimo sitt forsøk på visdom.

Her fra pausepraten. Noe riktig fant vi ut av, for 2.omg ble BRA

Her fra pausepraten. Noe riktig fant vi ut av, for 2.omg ble BRA

Pauseforandringen er ikke mange, men vi rokerer på hvem som spiller hvor. Ida blir (med stor suksess skal det vise seg) flyttet opp til sentral midt. Fra første spark på ballen så tar vi grep om kampen, og nå bygger vi opp angrep og spill slik vi ønsker. Det er stadigvekk skummelt, men selve «finishen» uteblir.  Vel, vi har et mønsterangrep som dommeren blåser av for det han mener er monsteroffside.  Noe det umulig kan ha vært da pasningen fra Maren er lagt sidelengs (og dermed ALRI straffbar).  Men det er liten forskjell mellom monster og mønster. Bare en strek i midten. En strek dommeren mente vi krysset.   Dette angrepet hadde fortjent en bedre skjebne.

Ida gjorde en sterk figur på sentral midt i 2.omgang (alle sats spilte med 100 % passion, så TAKK)

Ida gjorde en sterk figur på sentral midt i 2.omgang (alle fra Sats spilte med 100 % passion, så TAKK)

Til all honnør til samtlige jenter så fortsetter vi å male på og skape som en gjeldstynget Aune Sand. I håp om at vi før eller senere skulle få anerkjennelse. Med drøye 15 minutter igjen så får vi frispark fra den posisjonen som Oppegård skåret ifra i 1.omgang.

 

DA går det en liten FA** i meg og jeg roper ut » skårer vi her skal jeg svømme hjem over Oslofjorden«.  Publikum ler, Kristine tar noen skritt bakover og lader fotballen. Blikket hennes er målrettet, og hun treffer ballen godt.  Vil det være «for godt» slik at jeg havner på dypt vann?

Ballen får en fin bue, nærmere seg perfekt bue. Så faller den ned over keeperen, jeg og publikum trekker pusten og ulike lyder kommer fra benk og tribune.  Ble det mål?   NEI, dessverre. Ballen treffer tverrligger, så keeper, så opp igjen i samme stolpe før den havner i keepers fang.

Det er gapskratt på tribunen og med tanke på at de fleste heier på hjemmelaget så trakk de vel mest et lettelsens sukk, eller? De ville kanskje ha foretrukket at jeg måtte holde ord og tatt meg en svømmetur. Uansett Gul eller sort, så er det god stemning her nede på Oppegård denne sene onsdagskvelden!

Etter denne dramatikken, så går vi mer og mer tom for krefter. De siste 15 minuttene er det ingen av lagene som får til noe som er verdt å skrive om på postkortet til mormor. Det ebber ut i et 0-1 tap i en kamp der vi er på høyde eller bedre med Oppegård i de siste 75 minuttene. Noen vil bruke unnskyldninger som feilaktig offside annullering eller tverrligger UT for oss (mens inn for de) som unnskyldninger.

Jeg ser på mer enn resultatet, for spillet bak var stort sett veldig bra. Spesielt så holdt vi i etablert forsvar kontrollen kampen igjennom.

Vi kan være fornøyde etter at samtlige spilte bra denne kampen!

Vi kan være fornøyde etter at samtlige spilte bra denne kampen!

Så nå er det bare å brette opp ermene og å ønske neste utfordring velkommen. I og med vi møter Langhus på hjemmebane så slipper vi å stå i kø!