JJR Bredde: Tøft som forventet, men vi ga aldri opp

Bærum JJR Bredde- Kolbotn 2  1-12  (0-5)

Så var vi her. Vi skulle møte mektige, store og skumle Kolbotn. En kamp som ingen i vår divisjon gleder seg til, og heller ikke Kolbotn (etter eget utsagn) er noe særlig motiverte for å spille. Dog av ulike årsaker. Jentefotballen er dårlig organisert fra kretsens side, og er en suppe av lag med ulike forutsetning og motivasjon.

Kolbotn er meget dyktige på å få frem spillere, noe de har gjort i alle fall i 15 år. Vi er et 2.lag med fokus på spillerglede og fotball som en sosial aktivitet.

Dette er på ingen måte Kolbotn sin feil, og vi må bare tåle å spille mot et lag som får nada og niks utvikling av å spille i 2.div junior.

Om selve kampen er det vanskelig å skrive mye, for den havner akkurat der vi alle forventer. En gledelig nyhet var at stadion sto tom, så vi flyttet kampen fra Kalvøya til selveste stadion. Så tungt, vått gress og null sittemuligheter ble byttet ut med strøken matte, med gode linjer + utedo er erstattet med innedo!

Som nevnt i avsnittet over, så tok de hvitkledde fra andre siden av fjorden tak i kampen med en gang. På to angrep i løpet av 4 minutter, så skårer de ikke bare, men to ganger. Begge er opprullring på fint vis via deres høyre kant, og så skjærer inn foran vår keeper. Alene med keeper er tydeligvis en spesialitet høyre kanten har, for på de to første mulighetene sitter begge to bak nettmaskene.

Det meste skjedde på vår halvdel, og mye innenfor egen 16meter

Det meste skjedde på vår halvdel, og mye innenfor egen 16meter

Så da er kampen avgjort. Det skjønte alle som var i området. Enten spillere, trenere, tilskuere eller en tilfeldig forbipasserende som luftet hunden.

Så hvordan skulle vi håndtere resten av kampen? Falle sammen som en gresk regjerning? Korthus? Eller kjempe heroisk?

Mål imot, men vi kjempet godt kampen igjennom

Mål imot, men vi kjempet godt kampen igjennom

For de som kjenner oss, så gir svaret seg på forhånd. Vi kjemper, takler og hindrer et stygt tap som f.eks våre venner fra Jardar fikk. Der endte kampen 0-23.

Vi går ikke igjennom mål for mål nå, for det ble flere å plukke ut fra eget nett. Det som er gledelig er at vi kun fikk 12 imot, og best av alt:

Vi klarte å skåre. Ikke bare å skåre, men målet var et fint angrep!  Siri får ball, taper ball, MEN vinner den igjen fordi hun legger ned innsats. Da slår hun en fin pasning til Thea, som løper opp mor og inn til 16meter, fra nettopp ca 16 meter så setter hun et fint skudd over til høyre for keeper.  MÅL, og et fint mål!

Dagens lag!

Dagens lag!

Vi taklet det å møte et godt sats-lag på en fin måte. God holdning og innsatsen er upåklagelig!  Det får vi også betalt for ved at vi skaper og skårer etter hvert.