JJR Bredde: Deja Vu all over again

Bærum JJR Bredde- Oppegård JJR Bredde 0-1  (0-1)

Først av alt, så er det litt vanskelig å si om Oppegård er bredde eller ei. De oppfylte i alle fall Per Mathias Høgmo sin drøm om stort trenerteam. Det jeg husker av spill fra forrige kamp, var en jevn batalje der vi slet med å skåre på våre muligheter, mens Oppegård skårte i alle fall en gåll. Det holdt til en 1-0 seier da, og slik skulle det vise seg at det ble i dag og. Den legendariske baseballspilleren Yogi Berra sa «Deja Vu all over again». Slik ble det. Hvis det er mulig rent logisk. Men jeg er verken filolog eller filosof, da selv Jean-Paul Sarte sitt verk «Væren eller Intet» er en for tøff nøtt å knekke.

Samlet og fokuserte!

Samlet og fokuserte!

I 1.omgang var de for anledningen sortkledde gjestene noe bedre. Ikke på noe vis dominant, men hakket vassere enn oss. De skaper noe, og skårer ca halvveis ut i 1.omgang. Jo mer som tiden går, jo mer er vi kommer vi med i spillet. Derimot så er det sjelden vi kommer til farligheter. Det blir mest av at vi flytter spillet og oss selv noe mer fremover på banen. Når dommeren blåser for pause, så kan vi mellomfornøyde snakke om det som er bra, mens det som er halvveis eller svakere må rettes på.

Mye foregikk på midten av banen. Frem og tilbake.

Mye foregikk på midten av banen. Frem og tilbake.

Vi holder formasjon (4-4-2), derimot bytter vi litt. Noen småskader, samtidig som at de supre jentene fra vårt 01 lag må få hvile. De har selv kamp mot BVH «dagen derpå».

Når vi sparker i gang 2.omgang, så er vi på et annet gir. Det fungerer bra i innledningen, og vi er spesielt på kanten der Siri spiller, gode nok til å skape og skåre. Det eneste som mangler er selve avslutningen. Det har også vært gjennomgangsmelodien i år. Deriblant i våroppgjøret borte mot de samme jentene.

Beskjeder fra sidelinja

Beskjeder fra sidelinja

Tiden tikker av sted, og Oppegård kommer noe mer inn i kampen. Heldigvis er vi i de bakre rekker skjerpet, så Adriana trenger knappest kjøpe nye keeperhansker etter kampen.

Når det gjenstår + – 15 minutter, så tar vi på nytt initiativet, og det hadde ikke vært noe å si på om vi fikk inn et skudd, eller i beste fall to, bak Langhus sin keeper. Dessverre er det mest over og ved siden, sjelden på og aldri bak. Det positive er at vi skapte mulighetene!

Det endte altså med nok et 0-1 tap for Langhus. Vi er bedre i denne kampen enn ved første oppgjøret mot de. Så vi fortsetter trenden ved å bedre spill utover sesongen. Det er gledelig, noe vi skal ta med oss videre til neste dyst, som er borte mot Langhus (1-1 på øya).

Ekstra gledelig i denne kampen er at Mia er med oss for første gang!  Nesøyas mest sympatiske jente er også god, rask og jobber på beste vis. En forsterking på, men også utenfor banen. Så blir moro å følge henne fremover. Også gledelig er at 01 jentene nok en gang leverer og hever spillet. Spesielt «creds» til Ane i midtforsvaret. Om jeg skulle talt feil, så måtte jeg sittet på Kadda ENNÅ (4 dager senere). Jeg er altfor glad i kald cola og varme burgere til det! FLOTT og TAKK 01-jenter!

Vårt sedvanlige lagbilde

Vårt sedvanlige lagbilde

Siden sist har vi også trent med junior bredde gutter, og jentene var veldig fornøyde med det. Så det blir nok gjentatt med jevne mellomrom.

Takk til Oppegård og dommer for kampen!