Jenter JR: Avsluttet med stil!

Bærum JJR- Jardar JJR 8-1 (5-0)

Årstiden tatt i betraktning, så var ikke forholdene så hakkande gæli! Ei heller antallet vårt, selv om det antallet sank nærmere kampstart.

Vi har hatt velfungerende samarbeid med damelaget i hele år. Uten dem hadde vi ikke klart å stille nok spillere. Så takk til Tommy * 2 og mest av alt til spillerne som har bidratt. Selv på lange borteturer (for oss søringer) så var det sjeldent nei å høre!

På banen har alle bidratt stort! TAKK!

Årets siste kamp under fine forhold!

Så til kampen: Målfest og marsjordre!

Vi tok kontroll over kampen umiddelbart og sto for det som var av underholdning (vel, frem til det 43.min. Mer om det senere).

Etter 10 minutter så skårer Vilde S på et godt langskudd. Vi i trenerteamet diskuterte litt frem og tilbake, men la oss si 25 meter i alle fall. Herlig bananskru og over sisteskansen til de blå/hvite. 1-0.

Som blir til 2-0 to minutter etterpå. Ballen lå klar for skåring flere ganger og det er til slutt Elise W som viser tvillingsøster og resten av Jardar hvem som er sjefen!

Jevnt og trutt er riktig beskrivelse på det som skjer der ute nå. Vi skaper mulighet på mulighet, og tasten på fjernkontrollen for hjemmemål blir etter hvert slitt av malingen på.

3-0 ved vår toppskårer for året Emilie W T, som også står bak 4-0 noen minutter senere når hun er sist på en godt slått corner fra Vilde S.

Vi hviler ikke på laurbærene før pause, og Martine Jensen skårer vårt femte like før det er tid for en pust i bakken for jentene. Dog skal det vise seg at Hermine W får en pause litt tidligere enn de 21 andre på banen.

I en duell der hun er alene i forsvar mot angrepsspilleren til Jardar, så oppstår det kontakt. Jardar sin spiller blir liggende og frispark blir dømt. Så trekker dommeren opp «en kanin fra tryllehatten». I form av et rødt kort!

Steike! Den så vi ikke komme. Aller minst Hermine W, som fortumla går av banen. I tillegg får hun beskjed om å gå på tribunen, så resten av kampen ble tilbrakt ensom og kald der borte. Nå vet du i alle fall hvordan Lars Monsen har det på tur gjennom Kanada!

Vi på benken ble sittende humrende litt perpleks.

Så skårer Jardar på et godt slått frispark, så det står 5-1 til når alle andre også får en pause!

10 mot 11 er ikke feigt!

Vi prata om at nå ble det nok jevnere i banespillet. Vi hadde en dame mindre resten av kampen. Det ble stokka litt om på posisjon og formasjon, men vi gikk ut med en «Egon Olsen»-plan.

Som i motsetning til filmene nå faktisk holdt seg! For vi er bedre i 2.omgang enn hva vi presterte i de første 45 minuttene av kampen. Det skal da sies at de første 45 minuttene også var solide.

Julie S er lei av at det blir dømt offside på alt. Så hun sa etter kampen at hun ikke turde sentre ballen fremover på banen. Soloraid er oppskriften på vårt sjette mål denne svale høstkvelden! Julie S bare løper og løper. Plutselig er hun alene med keeper og da setter hun inn 6-1. INGEN offside! Praise the Flying Spaghetti Monster!

To minutter senere, i det 52 minutt, så fullfører Emilie W T sitt hat-trick. Blir spilt igjennom og krasjer med keeper etter at hun har avsluttet. Ballen ruller rolig inn i nettmaskene. 7-1

Emilie W T er raskest, sterkest og best! HAT-TRICK i dag!

Det aller meste skjer på Jardar sin halvdel. Så Kathrine L i mål kunne slått leir med skrivebord og lekser og fått gjort unna en god del om vi hadde visst kampforløpet på forhånd. For det ble ikke akkurat gymnastikk på henne i dag.

Vårt åttende og siste mål for kvelden er det Mathilde N som står for. Hun kom innpå igjen etter en smell i slutten av 1.omgang og er sistejente på ballen som ligger der som det 52.kortet i «to-og-femti-plukk-opp»! Mathilde N griper muligheten og skårer vårt siste obligatoriske mål for sesongen 2020!

8-1 i en kamp vi var gode eller bedre enn det hele veien! Flott levert jenter!