Jasper Jacobsen- Gul for fjortende året

Jasper tar steget opp til Herrer A etter å virkelig gått gradene i klubben. Nå starter han på sitt fjortende sesong for oss Gule, og det er i kjempers fotspor han følger. Bl.a sin trener gjennom store deler av ungdomsfotballen Sebastian Troupe (144 kamper for A-laget).

Midtbanespilleren har allerede god kjennskap til seniorfotballen med sine 16 kamper for G21-laget i 4.divisjon. Selv var «DeChambeau» som han kalles aldri i tvil om veien videre:

Jeg kjenner Bærum veldig godt, og i alle mine år her så har det vært et veldig bra miljø med folk som jobber spesifikt med å skape samhold i lag og klubb. Fotballmessig legger klubben bra tilrette for utvikling med Dønksi og NTG, hvor trenerne kjenner til hverdagen vår mtp belastning, oppfølgning og hvordan vi er som mennesker. Dessuten kan klubben tilby en meget god kamparena fra ung alder og opp til voksenfotballen.

Tidlig krøkes, her får Jasper premie av daværende formann Dag Egil Strømme

Fra 2010 (ovenfor) til nå så har tiden flydd av sted, og etter å ha trent med A-laget fast siden november 2022 så forteller Jasper:

– Treningshverdagen er litt mer intens nå på a laget, høyere tempo på trening i tillegg til flere treninger.

U21-trener Daniel Mitchell Moe har hatt Jasper på laget i tre år og er full av lovord:

Dedikert, dedikert og dedikert! Jasper er en spiller som alltid lytter og vil lære. Det er moro og fortjent at han nå tilbys plass hos A-laget