J98 videre i J16 OBOS-cup med 6-1 over Oppsal

Det ble etter hvert en komfortabel seier over et Oppsal som unnlot å hente sine beste 98-spillere fra juniorstallen. Etter en rotete åpning, satte Alex inn vår første på et langskudd før kvarteret var gått. Oppsal hadde to muligheter til utligning like etter, men Maria reddet med foten og et skudd gikk i stanga. Alex satte de to neste på et solo-raid med et nydelig skudd og på et frispark fra ca 20 meter. Utover i første omgang fikk laget spillet til å gå og hjemmelaget fikk sjelden låne ball. Mål gir selvtillit, og denne kampen var intet unntak i så måte…

3-0 til pause var fullt fortjent. Vi slapp vertene til med mer spill like etter hvilen uten at trenerbenken ble nervøse av den grunn. Vi tok over på nytt og Thea prikket inn 4-0 fra 10 meter. Deretter satte Alex inn sitt fjerde mål for dagen på ett langskudd via to stenger og sitt femte på et nydelig innlegg fra Ida. I dag skal vi også nevne at backrekka med Nora, Frida, Marie, Maria og Carine var meget solide, og at sentral midtbane ved Pia og Astrid la ned en iherdig innsats gjennom hele kampen.

Vi er videre til kvarten i OBOS-cup, den skal spilles innen 14. sept. Grattis jenter, vi venter i spenning på trekning av motstander!