J19 til 1/8-finale i Norway cup

J19 kvalifiserte seg til A-sluttspill i en tøff pulje i innledende spill i Norway cup.

Etter komfortabel seier 4-0 over Avaldsnes, et surt 0-1 tap mot Steamboat (US) og en tapper 0-0 kamp mot Tynset var det klart at de måtte slå Stord i siste kamp, samtidig som Steamboat ikke måtte slå Avaldsnes med mer enn 7 mål, for å sikre andreplassen i pulja og komme til A-sluttspill. Vi dro i land en sterk seier 2-0 over Stord, samtidig som Avaldsnes begrenset nederlaget til 1-6, dermed var vi klare for 1/8-finale mot Sunndal. I kampene mot Tynset og Stord var Nina en levende vegg i målet, med flere klasseredninger som holdt oss inne i matchene!

Første omgang mot Sunndal var god og vi var fullt med i kampen selv om vi lå under med 1-2. Alex scorte vårt mål da kun dro seg fri fra tre forsvarere og limte ballen nede ved stolpen, VAKKERT. Utover i andre omgang ble det tyngre og da det ble 1-3 og 1-4 gikk vi tom. At det ble tre baklengsmål de siste fem minuttene må vi bare glemme. Vi fikk testet oss mot et godt nivå, dette J19-laget spiller til daglig i 2. div i Nordmøre/Trøndelag.

Alt i alt har Norway cup vært en fin opplevelse for J19, både i oppkjøring og gjennomføring. Stor tropp, med hele 19 spillere, der alle er unge nok til delta neste år også!