J19 IK: Ny truimf mot ØHIL

Bærum – ØHIL 6-2 (4-1). Vi er alltid ekstra tent når de hvitkledde fra «østkanten» i bygda står på motsatt side. Jentene gikk ut i hundre fra start og denne matchen eide vi fra første spark. Det var ikke synlig at bortelaget lå 10 poeng foran oss på tabellen og jakter 3. plassen, snarere tvert i mot.

Forsvaret var bunnsolide og bakerst hadde Maria god kontroll. Midtbanen vant dueller og styrte spillet, og angrepet skapte massevis av målsjanser. Ekstra kred i dag til Maren H og Sofia som hadde fullstendig kontroll på sentral midtbane og som jobbet som helter både fremover og bakover. I dag gikk vi til i duellene så bortelaget ble skikkelig møre utover i kampen, når vi i tillegg har god kvalitet i pasningsspillet ble det en god kamp!

Målene ble satt av Oda på et hardt og lavt langskudd, en fin lobb over keeper og fra kort hold etter innlegg fra Sara; Alex med to gode gjennomløp med velplasserte avslutninger; pluss en corner fra Oda der Maren H til slutt fikk pirket inn ballen. I tillegg hadde vi gode muligheter på de mange cornerne vi spilte oss frem til, og flere farligheter foran ØHILs mål. Gjestenes to scoringer kom på utligning til 1-1 etter en kontring og redusering til 6-2 på straffe, ellers var det ikke så mye det hadde å komme med.

Veldig inspirerende med en slik opptur etter 1-2 tapet for seriemester Fjellhamar sist uke. Neste matcher er semifinale i OBOS-cup mot Bærums Verk Hauger søn 5. oktober hjemme på stadion og siste seriekamp borte mot Lyn på Kringsjå torsdag 9. oktober. Det er bare å glede seg, men først tar jentene en velfortjent høstferie… 🙂