J19-damer har plass til flere spillere på sats og bredde

Nye spillere som ønsker å bli med på J19/damer hos oss er hjertelig velkomne til prøvespill. Vi er for tiden ca 40 jenter, og vil dele inn gruppen i sats- og bredde. Vi ønsker å bli ennå fler for å kunne stille tre 11er-lag fra hele gruppen.

Sats vil bestå av 25-30 spillere som vil trene 4 ganger pr uke og ha lag i J19 1.div (øverste nivå siden Oslo fotballkrets ikke skal arrangere interkrets) og Damer 4. div. Frem til påske vil det være tre økter på helårs kunstgress tirsdager (inne), onsdager (ute) og søndager (ute), samt en styrkeøkt i samarbeid med Friskis og Svettis på Avløs/Gjønnes torsdager. Etter påske blir det nye treningstider da vi må passe disse inn ifht seriekamper, det vil da bli ca 3 økter på kunstgress pluss kamp hver uke.

Bredde vil trene 3 ganger pr uke og ha lag i J19 7er, J19 11er 2.div eller 3.div, avhengig av antall spillere som blir med. Frem til påske vil det være to økter på helårs kunstgress tirsdager (inne) og onsdager (ute), samt en styrkeøkt i samarbeid med Friskis og Svettis på Avløs/Gjønnes torsdager. Etter påske blir det nye treningstider da vi må passe disse inn ifht seriekamper, det vil da bli ca 2 økter på kunstgress pluss kamp hver uke.

Vi har kvalifiserte trenere, gode treningsforhold og attraktive treningstider. Bærum SK satser på jentefotball og har lag på alle årganger fra J7 til senior. Vi har ca 220 jenter i klubben, hvilket er 1/3 av spillerne våre. Målsetningen er bl.a. å etablere senior damelag i 2. div og nå kvartfinale i NM J19 innen 2019.

Hvis du ønsker å være med på J19/dame hos oss, eller på en annen årgang, ta kontakt med koordinator for jenter ungdom Sigmund Gaaren på e-post sigmund.gaaren@hotmail.com eller mobil 91554510. Vi ser frem til å høre fra deg!!!