J19: Serieåpnet med seier i 1.div

damefotballskoEn lang vinter med trening er over og jentene var både spente og forhåpningsfulle foran årets første seriekamp mot Kjelsås på Kadda. Premiere nerver preget spillet de første minuttene og lagene følte på hverandre. Kjelsås gikk opp til en tidlig ledelse etter 6 minutter, – det så ut til å vekke våre jenter.

Bærum tok over mer av spillet og vi kom til flere gode sjanser. Utlikningen kom etter ca. 20 minutter etter fint samspill på venstrekanten mellom Pernilla, Sara og Alex98 som scoret sikkert alene med keeper. Dette gav selvtillit og Bærum gikk inn i en periode med mye fint spill som ble kronet med to nye scoringer – begge på langskudd. Tatiana satte sitt første mål for sesongen med et skudd fra 16 m etter corner, og Sara smelte til med et superskudd fra 20 meter som gikk knallhardt i mål.

Pernilla måtte forlate banen med smerte i kneet etter halvtimen – flott spill fra en svært lovende 99 spiller. Inn kom Gabriella som fikk sin debut for Bærum og hun gjorde en fin jobb på venstre backen. Kjelsås gikk opp til 3-2 på skudd fra skrått hold på deres venstre side. Frida 99, vår sikre bakre skanse, ble totalt blendet av den lave solen i denne situasjonen.

2. omgang startet som første med litt nervøst og upresist spill – ingen av lagene maktet å ta grep om kampen. Både Bærum og Kjelsås kom til et par farlige sjanser. Etter kvarteret scoret Sara på en fin enkeltmannsprestasjon og trygget ledelsen. Herifra og inn var det lite tvil om at Bærum kom til å vinne denne kampen. Mye fint spill / forsøk på spill fra de gule og svarte og sjansene kom da også på rekke og rad. Mål av Alex98 i 32. minutt, Sofia i det 35. minutt og Alex98 i det 44. minutt gav Bærum en komfortabel 7-2 seier og en god start i årets 1. divisjon.

Oppsummert – tidvis mye fint pasningsspill som gjør at vi kommer til mange sjanser, – vi hadde bra uttelling i denne kampen. Laget er godt trent og holder godt tempo hele kampen.

Lovende start på sesongen – vi ser frem til ny match mot Kolbotn førstkommende tirsdag på Sofiemyr kgb 20:15. Vi takker et sympatisk Kjelsås lag for kampen og ser frem å møte de igjen senere i sesongen.

  1 comment for “J19: Serieåpnet med seier i 1.div

Comments are closed.