J19 1.div: Målløst mot KFUM

Vi hever oss i andre omgang og med litt mer «killerinnstinkt» foran mål burde vi puttet et par mål i kampen. Vangs slår noen veldig gode cornere, og Pia kommer på noen 60 meter overlappsløp med presise innlegg som ga oss noen svære muligheter, men det var ikke dagen for oss foran kassa. Vi løsner også noen skudd fra 15-20 meter uten KFUMs keeper blir satt skikkelig på prøve.

Første omgang forbigås i stillhet, vi var ikke med og vi lot KFUM trille ballen med oss som nr. 2 på stort sett alt som foregikk. Kun et skudd i tverrliggeren å skrive hjem om derfra. Pausepraten fra Paulsen og Bergwitz må ha hjulpet for etter hvilen er det vi som styrer matchen. Ballen er mest på gjestenes banehalvdel og midtbanen vår vinner dueller og fordeler baller.

Maria er sikkerheten selv bakerst og defensivt har vi god kontroll. Men uttelling får vi altså ikke, og mot spillets gang får KFUM spiss en kjempemulighet 5 min før slutt alene med keeper, men vi har englevakt og skuddet går i stolpen. Vi må innrømme at dette tross alt var omgangens største målsjanse, selv om vi hadde flest skudd på mål, men det ville føltes som et ran om den hadde gått inn.

Kampen ebbet ut målløs, sånn går det på dager der vi ikke treffer helt. Vi kommer sterkere tilbake, det er helt sikkert, og det skal Kjelsås få merke når vi kommer på besøk tors 28.5.