J19 1.div: Ikke vår dag

Kjelsås-Bærum 1-0 (1-0). Vi trillet ball, men skapte for lite sjanser foran vertenes mål. I første omgang var det kun Ebbas gjennomløp alene mot keeper som var i nærheten av noe. Vi rullet opp flere fine initiativ på kantene, men innleggene som kom tok hjemmelagets forsvar seg av.

Kjelsås tok ledelsen da deres hurtige høyrekant tok med seg ballen på løp og lobbet ballen i mål fra ca 15 meter. I tillegg hadde de to frispark fra 20-25 m som Maria plukket ned greit.

I annen omgang trykket vi på og fikk noen gode muligheter. Langskudd fra Heidi og Synne, Idas skudd fra 12 m, som gikk utenfor via et Kolsåbein, et par gode frispark fra Kristine og noen cornere kunne gitt uttelling med bedre marginer. Til tider viser vi at vi kan spille trekanter på en og to touch, men stå stopper det opp når bevegelser og presisjon uteblir.

Første tap i årets J19 1. div er et faktum, og det mot et presumptivt svakere lag. All ære til Kjelsås, de jobbet godt og holdt korte avstander på egen banehalvdel, og omsatte en av sine få sjanser til scoring. Neste torsdag tar vi i mot tabelleder Kolbotn på stadion, det blir en helt annen kamp hvor vi er i utfordrerposisjon (slik Kjelsås var mot oss). Møt opp og se hva som bor i jentene når vi tar utfordringen!!!