J17 i flytsonen!

Lommedalen-Bærum 1-6 (0-2). Femte strake seier i 2. div kom etter nok en kamp med herlig innsats og meget godt spill. Ballen gikk fra gul til gul på en og to touch, forsvaret spilte seg kontrollert ut av situasjoner, og midtbanen slo fine pasninger mot angrepsspillere på løp. Herlig fotball, rett og slett.

Vi dominerte fra start og Tuva åpnet målkontoen tidlig i kampen. Deretter fulgte en periode med noen feite muligheter for hjemmelaget, men vi var heldige som slapp utligning der. Rett før pause kom Andrine fri på kant, løp fra alle og plasserte kontrollert inn til 2-0. Den scoringen ga oss ro, og etter pause tok vi fullstendig over kampen igjen. Vi skapte mye fremover og Tuva scorte like godt to til i det første kvarteret av andre omgang. Det siste målet kommer høyt opp på lista over årets lekreste da hun driblet av tre spillere, før hun fyrte fra 16 m via stolpen og inn. Så var det Almas tur til å presentere seg, hun banket inn 5-0 til full jubel fra lagvenninner og supportere.

Lommedalen kom sjelden til på vår side og Ida, Ingrid, Adriane og Hedda i forsvaret hadde veldig god kontroll. Bakerst var Lisa offensiv i feltet og tok seg mesterlig av de lange oppspillene som kom. Vertene fikk sitt trøstemål på et godt plassert frispark fra 20 m, men da var det kun minutter igjen allikevel. Vi var imidlertid ikke helt ferdige for kvelden, og Andrine kjørte kopi av sitt første mål, denne gang fra venstre, like før full tid.

Gratulerer jenter, J17 er med dette helt  tetstriden i 2. div avd 1, kun 2 poeng bak Lyn. Neste match er man 28.5 hjemme mot Røa, vi satser på mer gul jubel da!!!