J17: flott sesong gjennom godt samarbeid

Årgangene J01, J02 og J03 har dratt lasset sammen i J17 2. div, og laget tok en fin 4. plass på tabellen med 10 seire på 18 kamper. I vårsesongen var de inne i en enorm flytsone og vant faktisk hele seks kamper på rad!

De ni spillerne fra J01/02 som har utgjort kjernen i J17 har tatt i mot gjestespillerne fra J02 og J03 på en fantastisk måte og inkludert dem 100% i laget. Dermed har kampene gitt gode opplevelser for samtlige, uansett om man spiller fast på laget eller rullerer inn fra J15 og J19.

Mange av spillerne har altså spilt både J15 og J19, i tillegg til J17, og bidratt til at vi har kunnet stille sterkt i hver kamp gjennom sesongen.

Miljan Avramovic har vært hovedtrener for J17 gjennom hele året, og han har også vært assistentrener for J19 frem til sommeren og hovedtrener for J15 i høst. Dermed kjenner han spillere fra alle treningsgruppene meget godt og klart på imponerende måte å komponere ulike lag til hver serierunde.

Lagleder for J17, Bente Solvang Bakke, og lagleder for J15, Bjarte Walaker, fortjener også honnør og takk for at dette samarbeidsprosjektet har fungert så godt gjennom hele sesongen. På tribunen har lagets trofaste supportere heiet laget frem og jublet for hvert av de 49 målene som de har scoret. Det er faktisk nesten tre mål i snitt pr kamp, slett ikke verst!

Takk for en flott sesong, det har vært en glede å følge dere!!! HEIA BÆRUM J17 🙂