J16 til USAs største cup

14.-24. juli reiser 15 spillere til Minneapolis for å oppleve 34. utgaven av Schwan’s USA cup, sammen med 1150 lag fra over 20 land. Våre jenter har planlagt denne reisen i 4 år og har jobbet dugnad og spart penger for å kunne delta.

Denne cupen er kjent for en imponerende «Olympic style» åpningsseremoni, samt at alle kamper spilles inne på et gedigent campus, kalt National Sports Centre. Girls U16 er delt opp i tre nivåer, Gold, Silver og Bronze.

Vi deltar på høyeste nivå, altså Gold, og møter Minneapolis United (Minnesota), Tonka United (Minnesota) og Rampage RL (Utah) i vår innledende gruppe. Alle nye og spennende bekjentskaper, naturlig nok. Her kan du følge med på resultatene.

Turen vil bli en opplevelse for livet, og utenom det sportslige skal det også bli tid til baseball-kamp, sightseeing og shopping. Under cupen skal jentene skal bo i universitetsleiligheter, i idylliske omgivelser rett ved en av de store innsjøene i området.

«Pin-trading» er stort på USA-cup og en fin måte å få kontakt med nye fotballvenner på. Derfor har vi fått laget vår eget «Baerum SK Girls 2002 USA cup»-pin, som sikkert vil stå høyt i kurs hos ivrige samlere.

Denne uka har jentene finpusset formen på Kadettangen før de setter kursen mot Minneapolis, via Reykjavik, lørdag. Vi ønsker lykke til og håper og tror dette blir en minnerik opplevelse!