J15 vant toppkampen

Bærum/Høvik-Asker 3-1 (2-0). Vi var de beste fotballspillerne mot et fysisk sterkt bortelag, og før siste serierunde ligger vi nå a poeng med GUI i kampen om å vinne 1. div J15.

Victoria er sikker sisteskanse!

Etter en forsiktig start på kampen, tok vi gradvis over spillet og 1-0 kom på langskudd av Caroline etter kort cornervariant i 18. minutt. Vi hold initiativet i matchen, trillet ball og nektet Asker rom for sitt spill. Rett før pause ble det nok et cornermål da Matilde headet inn dobling av vår ledelse.

Etter hvilen kom gjestene mer til med sitt skyts og Victoria måtte i ilden gjentatte ganger, og bl.a en dobbel feberredning imponerte de fremmøtte. Skudd i tverra og like over ga bud om reduseringen som kom midtveis i omgangen. Beste medisin mot mål i mot er å skåre selv, og i neste angrep er det Caroline som øker til 3-1 alene med keeper og derfra kontrollerte vi resten av toppoppgjøret.

Dette samarbeidslaget har virkelig fått en fin utvikling, og samspill og innsats er upåklagelig. Laget er jevnt besatt, med spillere som jobber for hverandre og aldri gir opp en eneste ball. Når alle i tillegg tør å la ballen gå i laget blir det virkelig bra. Asker ble løpende etter ball og orket ikke noen sluttspurt, det er et godt bevis på kvalitet.

Gratulerer med seier i toppkampen og lykke til i siste seriekamp borte mot Abildsø lørdag 23.10.