J15 til semi i OBOS cup

ØHIL-Bærum 1-5 (0-1). Fullt fokus fra oppmøte til kampslutt var det som skulle til for vinne kvartfinalen mot de hvitkledde fra østkanten i kommunen vår, nylig kåret til Norges største fotballklubb målt i antall spillere.

Vi gikk ut i høyt tempo, og allerede etter 8 minutter kom Andrine fra sin vante posisjon fra venstre kant, og prikket inn 0-1 etter en fin pasning av Nora. Deretter fulgte en mengde sjanser til oss, men ballen spratt utenfor, i stanga og i keeper (som forøvrig var veldig god) så vi fikk ikke det ekstra målet som ville gi oss litt pusterom. Det gode spillet og kombinasjonene varte omgangen ut, og vi ble enige i pausen om at vi skulle fortsette presset, male på, og ikke la ØHIL slippe til med dueller og langpasninger.

Kun seks minutter ut i andre omgang satt Vilde inn 0-2 målet på et langskudd. Allikevel kom ØHIL kom litt mer med i spillet og reduserte med et langskudd fra 16 meter, og dermed var det spenning i igjen på stillingen 1-2. Våre jenter tok tak i kampen derfra og fikk betalt med tre fine mål etter gode forarbeider:

Først kom Karoline flott igjennom mellom stopper og back, la pasning til Amalie som skar inn foran motspiller og avsluttet til 1-3. Amalie presset høyt like etterpå, det betalte seg, og fra 16 meter skjøt hun ballen i nettet og 1-4 var et faktum. Avgjørelsen og 1-5 stod Nora for, etter frispilling fra Kata, nydelig og kaldt plasserte hun ballen til siden for keeper.

God kamp av samtlige, vi er i støtet og gleder oss til seminfinale mot Stabæk, Nesodden eller Grei.