J15 slo Asker i OBOS-kvarten

Asker-Bærum 2-3 (1-1). J15 er også klare for semifinale i Oslomesterskapet etter en thriller mot naborivalene. Vi leverte en meget sterk kamp mot laget som topper J15 1. divisjon.

Lagleder Bjarte tar oss igjennom begivenhetene:

«Vi fryktet at vi skulle møte et veldig sterkt Asker-lag, men heldigvis for oss, så var det Bærum som var klart best! Vi kom godt i gang og allerede etter 3 min så spiller vi ut fra Lisa i mål, til Rachel på back som spiller i bakrom på Karoline, og hun har null respekt for 2 år eldre Asker-jenter og løper rett opp og setter 1-0 fra skrått hold. Dessverre så glipper vi i forsvar etter 10 min og de får løpe gjennom og setter 1-1. Vi fortsetter å spille god fotball i regnværet og både Mille og Karoline hadde store sjanser, men det ble 1-1 til pause.

Andre omgang starter som første, vi er klart best og har flere halvsjanser, men ingen mål. Så etter 10 min får Asker en sjanse igjen og går opp til 2-1. Ganske så ufortjent ifht spill og sjanser, synes vi, men det er målene som teller. Vi fortsetter å male på og flytter etter hvert Victoria opp som spiss. Vi har noen megasjanser ved Kharyll og Victoria, men den vil ikke i mål. Så får vi en overgang, lang ball i bakrom til Karoline som denne gang er sikker alene med keeper og 2-2! Med uavgjort og 10 minutter igjen så begynte vi å tenke på ekstraomganger, men bare 3 min senere så fyrer Karoline av et skudd, keeper glipper den glatte ballen mellom beina, og Addan er som en ekte målsnik først fremme og setter inn 3-2 og vinnermålet!! De siste sju minuttene kontrollerer vi det inn, og Asker skaper ingen farligheter.«

Vi gratulerer med gul jubel og ønsker lykke til semifinalen!