J15 ga Lyn kamp til døra i OBOS-semien!

Bærum-Lyn 0-1 (0-0). Jentene våre leverte en av årets beste kamper og jobbet som løvinner i samtlige 80 minutter. Etter at begge lag hadde brent gigantiske målsjanser avgjorde Lyn kun to minutter før slutt. På overtid hadde vi nok en kjempemulighet til å få ekstraomganger, men gjestenes gode keeper slang seg og fikk dyttet ballen i stolpen. Vi måtte innse at dette ikke var dagen for stang inn, men allikevel er vi meget fornøyde med prestasjonen.

Bjarte oppsummerer:

«Dette ble en sesong med dramatiske utganger. Først røk vi ut av Norway cup med scoring mot i siste sekund, deretter tapte vi finalen i Sandar cup i ekstraomganger med Golden goal, og i dag røk vi altså ut av OBOS-cup semifinale 2 min før full tid. Jentene har det med å lage dramatiske og spennende kamper!

Det ble en veldig spennende og bra kamp i dag. Lyn stilte med nesten akkurat samme mannskap som mot Stabæk i midtuken, i J15 regional serie. Dette er TO divisjoner over der vi vanligvis spiller, og frykten for at vi skulle få real bank var der. Men det virker som jentene våre vet å løfte seg når motstanden er god. Vi hadde god hjelp fra Victoria og Mali, og også fra 05-jentene Guro og Mille, og med deres hjelp så fikk vi et slagkraftig lag.

Det var en jevn kamp hele veien, begge lag hadde flere store muligheter og at det var 0-0 helt frem til 2 min før slutt var egentlig ganske rart. Men så spratt altså ikke ballen vår vei på slutten, de scorer mens vi treffer stolpen minuttet etter. Nærmere ekstraomganger går det ikke an å komme…

Uansett, en strålende kamp fra alle våre jenter. Vi er superfornøyd med å kunne avslutte sesongen slik som dette!! Og så fikk vi jo tross alt også delt 3dje-plass i årets OBOS-cup J15″

Vi takker Lyn for en spennende kamp og ønsker dem lykke til i OBOS-finalen.