J13 vant Adidas cup (uoff. NM)

Bærum-Skeid 2-1 (1-1). Vi dro mesterlig i land seieren mot laget som hadde vunnet både Norway cup og Hamkam Talentcup denne sesongen. I semifinalen ble det 1-0 (1-0) over Lyn etter scoring av Karoline Krok Eikefjord.

I finalen tok Skeid tok ledelsen 1-0 på sin første sjanse i kampen cirka halvveis i førsteomgang, men våre jenter lot seg ikke knekke. Først utlignet Guro Jendem på en corner like før pause, og så ble kampen snudd etter bare 30 sekunder av andre omgang da Karoline Krok Eikefjord plasserte ballen sikkert i mål alene med Skeid-keeperen.

Deretter fulgte 35 minutter med heroisk innsats fra samtlige spillere og keeper Victoria Schyberg ble kåret til finalehelgens beste spiller. Kaptein Ava Nouri kunne stolt løfte troféet som bevis på at Bærum J13 er vinnere av årets Adidas cup, som også er uoffisielt NM i denne klassen. Gratulerer jenter, dette var gøy!

Det er 6 år siden sist et Bærumslag vant Adidas cup, da med J14 i 2012, så det var på tide at vi tok steget til topps igjen. Vi har for øvrig to sølv i Adidas cup J13 fra før, fra 2012 og 2015, så det har vært bra med gul/sort i sluttspillet de siste årene tross alt… 🙂