J07 har funnet formen!

Bærum-KFUM2 5-0 (2-0). Etter en noe forsiktig start på sesongen har jentene våre virkelig fått dreis på spillet og vunnet 3 av de 4 siste matchene.

Full fokus før match!

«Kåffa» lå på 2. plass i J13 2. div før denne kampen, så vi gikk til oppgaven med en viss formening om at dette kunne bli tungt. 2 x 35 minutter senere kunne jentene konstatere at de hadde lykkes nærmest over all forventning. Følelsen av mestring, glede, og stolthet, og alt det som følger med når man får til det man vet man kan, men kanskje ikke har fått ut tidligere, er uvurderlig!

«Vil fikk roet oss ned og satt riktig fokus før kamp, og underveis rullerte laget vi laget slik at alle hadde krefter til å stå kampen ut», sier trener Ingrid Aagedal som ledet laget til seier. «Jeg er veldig fornøyd og stolt av jentenes innsats, at vi scorer mange mål og at det vi har trent på defensivt begynner å vises i kamper», fortsetter hun.

Resultatet kom altså på grunn av en solid laginnsats, imponerende at vi holder nullen mot et lag som har scoret 24 mål på sine 6 kamper før de møtte oss. Våre mål ble scoret av Sofie (25. min), Olivia (26. min og 49. min) og Maja (42. min og 56. min). Grattis til hele laget!

De gjenstår nå kun to kamper av sesongen 2020, borte mot Lommedalen 6. oktober og til slutt hjemme på Sandvika stadion 13. oktober mot Røa3. Vi ønsker lykke til.