J02: Videre til 1/4 finalen i Adidas Cup etter 3-2 seier over et hardt jobbende Oppegård!

Bærum – Oppegård 3-2 i Adidas (uoffisielt NM) 1/8 finale. Dette var en utrolig deilig seier. Bakgrunnen er at jentene har hatt en tendens til å tape så fysisk tøffe kamper med et mål, men nå snudde den trenden.

Jentene har hatt en tendens til å henge med hodet når de ikke får lov til å briljere. Selv om de kom under med 0-1 og 1-2 så kjempet de på og det var ingen surmuling, men hard jobbing. Utligningene kom ganske raskt etter hver scoring og AndrineW sto for begge.

Karoline fikk gleden av å avgjøre kampen med 3-2 scoringen.

Oppegård var best første 10 minuttene av kampen, men ellers var dette en fortjent seier.

Vi hadde i dag matcvinnere på begge sider av banen. Ingrid spilte en fantastisk kamp i forsvaret og var helt sjef. AndrineW har jeg sjelden sett legge ned så mye innsats og hun var virkelig førsteforsvareren i dag, samt avslutteren med sine 2 mål. Jeg nevner 2 spillere, men dette er først og fremst en lagseier hvor alle jobbet knallhardt.

De som spilte kampen var Kathrine, Hermine, Ingrid, Sofie, Christine, Hedvig, Vilde, Nora, Caroline, Karoline, Amanda, Marie og AndrineW.

Når vi kommer så langt i Adidas så kan man håpe på lag fra resten av landet, men nå venter en av våre argeste konkurrenter i 1/4 finalen, nemlig BVH.

Heia Bærum J02!

Gul jubel!

Gul jubel!