J02: Seriespillet har startet bra i J14 (11er) og litt stang ut i J13 (9er)

Sesongen i J14 viser at disse jentene spiller skikkelig fotball. Vi fikk oss en liten leksjon i at fysikken og farten er viktig når vi møtte et godt toppet Høvik J01, som ble Adidas Cup mestere i fjor. Da tapte vi 3-0 og vi møtte rett og slett et bedre lag en oss. Resten av kampene har vi vunnet og det har aldri vært diskusjon om hvem som har vært det beste laget. Det begynte med 4-1 seier over Skeid, deretter vant vi 8-1 over Lommedalen. Så slo vi Heggedal 2-1, selv om vi burde vunnet mye mer. Siste kampen slo vi Asker 2   2-0. Her hørte en av mammaene debriefen av Asker sin trener og det var hyggelig for våre jenter.

Sitat:  (spiller) og jeg sto igjen litt etter kampen, på Asker banehalvdel, og tilfeldigvis overhørte vi avslutningen på Asker trenerens debrief:

«Det som jeg synes var ekstra moro i kveld, var å endelig møte et fotballag som ønsket å spille ordentlig fotball. Bærum hadde mange gode individuelle spillere, men de var mer opptatt av å samspill og god fotball enn å fremheve seg selv som spiller. Det er så moro å få lov å spille mot slike lag, og det gleder mitt fotballhjerte. Slik spill er det vi også har som mål, jenter!!»
 (spiller) ser så på meg og sier «Nå ble jeg skikkelig stolt av å høre alt det positive Askertrener si om laget vårt. Og Askertreneren brukte akkurat de samme ordene som Tommy»

Dette beviser at vi er på rett vei!

IMG_1937

J13 serien foregår i 9er fotball og det formatet på tvers av små 11er baner kan jeg si mye negativt om, men velger å ikke bruke dette fora til det. Det blir uansett mer kriging en finspill på disse kampene, mens på Kadda så er banen stor nok til at formatet blir bedre. Vi startet på verst tenkelig måte med at vi måtte møte Asker etter at vi møtte Skeid (J14) tidligere samme dagen og en del måtte spille dobbelt. Det resulterte i et 0-2 tap. Neste kampen var mot vår arge konkurrent BVH og her ble resultatet en 2-0 seier. Deretter slo vi Holmen 4-0 før vi gikk på et surt 1-2 tap for Høvik. Deretter gikk vi på et kanskje enda surere 0-1 tap på en 7er bane (med 9 spillere) på Jutul. Siste kampen ble en opptur med fint spill og en 4-2 seier over Lyn.

Det skal nevnes at vi rullerer troppen og at vi da stiller veldig forskjellige lag kamp for kamp i både J13 og i J14.

Vi bruker serien som utviklingsarena og i så henseende har sesongen så langt vært en succe.

IMG_1938