J02: 11er i J01. Ny flott seier med 4-0 over Jutul

Undertegnede skriver dette innlegget for Ole Terje Søbye som var dagens kampleder i og med at undertegnede var på studietur til Old Trafford

Alt lå til rette for en strålende kamp på Skui banen. Strålende vær, god bane, god stemning i garderoben og 15 topp motiverte spillere. Dette var starten på en tøff uke, hvor en del av spillerne må spille 3 kamper på 3 dager og dette lå i trenerens bakhode underveis. Fokusen var å jobbe med intensiteten og være med fra starten av mentalt og det begynner alltid med oppvarmingen.

Kampen startet litt rotete, men vi er helt klart med på notene. Vi møter et fysisk overlegent lag, som lar oss smake deres fysikk. Vi finner ikke roen og samhandlingen sitter ikke helt. Kampen bølger frem og tilbake i en for så vidt jevn omgang. Jutul står derimot veldig høyt med laget sitt og våre gode midtbanespillere ser dette og trer ballen gjennom deres forsvar. AndrineW som alltid jakter på disse ballene scorer 2 ganger på slike gjennombrudd i første omgangen. Vi kjemper intenst men Jutul har sine sjanser og vi er heldige flere ganger hvor ballen blant annet smeller i stolpen.

Ut i andre omgang så blir det 3-0 etter et selvmål og luften går litt ut av Jutul jentene. Det er herlig å se hvordan jentene tar til seg lærdom i pausen og gang på gang prøver å utnytte det at Jutul står høyt med laget og søker gjennombruddspasninger. Igjen får vi betalt da AndrineW på høyre side stikker mellom, driller av en spiller og setter ballen kontrollert i mål, HERLIG MÅL.

Vi har kontroll i andre omgangen og velger å bytte mye for å spare de spillerne som skal spille mest denne uken.

Det er mange som gjør en veldig god innsats.

Ingrid og Hermine jobber veldig godt sammen som stoppere. Kontrollerte og rolige med fokus å sikre for hverandre. Line og Sofie spilte veldig bra med tett markering og gode avklaringer på backene i første omgang. Andre omgang så tok AndrineR og Ebba over og gjorde en like god jobb. Det er flott å vite at vi har flere som kan dekke de samme posisjonene.

På midtbanen har vi Vilde som leser spillet veldig bra, river opp et hvert angrep motstanderen prøver seg på. Sammen med 2 målgivende pasninger til AndrineW, så burde hun være fornøyd.

Nora og Amanda med sin kreativitet og fotball kloke hoder, gjør at motstanderen ikke har det lett. Gjennombruddspasningene var strålende.

Hannah med sin hurtighet jobber knallhardt på siden og hjalp vår sideback så vi hadde full kontroll på den siden. Marie gir seg aldri og balanserer midtbanen veldig godt. Vår kaptein Karoline som kjemper, ser alltid etter muligheter og tar ansvar defensivt, BRA.

AndrineW var i dag fenomenal med 3 mål som resultat. Ligger helt riktig og er kald i avgjørende øyeblikk.

Kata jobbet veldig hardt i en noe uvant rolle, men løser oppgaven veldig bra. Med sin kreativitet og teknikk så skaper hun uro, rom, muligheter for seg selv og andre.

Kathrine må vel være den mest stabile keeperen jeg har sett på dette nivået. Har en ro og kvalitet over seg som er helt avgjørende for oss.

Heia Bærum J02!

.