Info fra klubben

Godt nyttår kjære medlemmer! Litt info fra klubben;  

  • Henrik Dahl er tilbake etter permitteringen klubben var nødt til å foreta i fjor. Det er dessverre ikke så at økonomien er reddet enda, vi trenger fortsatt hjelp for å kunne drive klubben. Henrik har godtatt å tre inn i en ny stilling som daglig leder på 50%. Hans kontortider vil være mandag, tirsdag og onsdag (halve dagen) på dagtid. Henrik skal jobbe 50% hos en annen arbeidsgiver onsdag (halve dagen), torsdag, fredag og lørdag hver uke. Det betyr at dere i denne tidsperioden ikke vil kunne nå Henrik. Inger Breifossmo sine kontortider vil være de samme som tidligere og er tilgjengelig som vanlig.  
  • Styremedlem Knut Nielsen er leder av sportslig utvalg og tar seg av alt av det sportslige.  
  • Klubben har tatt i bruk Spond for betaling av medlems- og treningsavgifter, det er noen småproblemer som dukker opp med nytt system. Ta kontakt med Inger på klubbkontoret hvis noe er feil.  
  • Vi oppfordrer alle spillere til å trene i klubbens klubbkolleksjon, det er Adidas utstyr som kan kjøpes på Torshov sport enten i Oslo eller på Sandvika Storsenter. Det er også en nettbutikk som dere finner på klubbens hjemmeside www.baerumsk.no . Alle medlemmer får 20 % rabatt på kolleksjonen.  
  • 6. og 7. juni 2020 arrangerer klubben Kalvøya Sandvika storsenter cup for barn i alderen 6 -12 år. Alle klubbens medlemmer må påregne dugnad på cupen denne helgen.  
  • I september arrangerer klubben Sandvika Storsenter Høstcup for barn født 2010-2012. Her vil A-lag herrer og A-lag kvinner ha dugnad.  
  • Alle lag i klubben får også en A-lags kamp for herrer eller kvinner, der de skal være ballhentere og ha ansvar for kiosksalg, vakter, billettsalg etc. I tillegg blir hvert lag tildelt to ryddeuker på Sandvika Stadion. Det betyr at lag i samband med trening (før eller etter) vil gå rundt å plukke søppel og tømme søppel. Det er lagets trenere som har ansvar for at spillerne utfør dette.  
  • I sesongen vil kiosken være åpen når det er kamper på stadion, til å betjene kiosken settes lagene opp en uke hver. 
  • Videre så har styret besluttet at lotteriet vil utgå og treningsavgiften 2020 vil bli høynet. 
  • Vårdugnad på Sandvika Stadion blir lørdag 18. April kl. 09.00-14.00. Vi håper flest mulig har mulighet å stille da.  

Med vennlig hilsen – Bærum Sportsklubb

KONTAKT INFORMASJON: 

Styreleder Carl-Christian Wishman: wishman@storlokken.no 

Sportslig Utvalg leder Knut Nielsen: knut.nielsen@altiboxmail.no 

Adm. Ansvarlig: Inger Breifossmo: inger@baerumsk.no 

Daglig Leder: Henrik Dahl: henrik@baerumsk.no