Herrer C: Tilbake i førersetet!

Bøler 2- Bærum 3 1-11 (0-4)

I de senere kamper har vi slitt med å avgjøre tidlig nok, mest fordi vi brant for mange sjanser (innledningsvis). Det gjorde vi også i dag, men til gjengjeld så fikk vi så mange sjanser at vi «bare» måtte ta en «Norge-Honduras»

For forskjellen er tydelig tidlig. Det så også de 6 fremmøte, derav 4 var Gule fans! (Takk skal dere ha).

Vi tar kommandoen!

Det ble for mange mål/situasjoner (og det er tidlig lørdag morgen), så jeg kan ikke gjengi hvert enkelt mål. Det jeg kan skrive er at vi skårte på de fleste vis:

Langs bakken, soloprestasjoner, lagspill, på dødball og fra straffemerket! Med en god mix av målskårere! Er ingen Braut Haaland hos oss.

Når det er pause, så leder vi 4-0 og har i grunn avgjort det! Så ingen korrigeringer gjøres annet enn at menig Skeie blir dimmitert tilbake til Husby.

«Tællis» solid i duellspillet

Ketsjup i 2.omgang

Dessverre ikke på noen burger. Forståelig nok var ingen kiosk åpen, og det var litt for langt å gå til nærmeste grill. Derimot ble sulten etter mål tilfredsstilt, for fra første minutt så spiller vi ball i hatt med vertene.

Som den årvåkne leser har fått med seg, så skåra også Bølers nest beste ett mål. Det kom på et fint frispark etter ca 50 minutter.

Didrik i fint driv. Vi løp fra Bøler i 2.omgang

Vi ser oss derimot ikke tilbake for det, og pøser på. Samtidig så gir flere og flere av hjemmelagets spillere opp, så vi ender med å komme i overtall «a la hockey». Vår egen Zuccarello, Jose, takker for slike rom og skårer to mål i sin andre kamp for oss. 01-gutten viser han kan leke med voksne!

Det er det også mange andre som gjør, så det hele ender med en komfortabel og selvtillitsbyggende 11-1 seier.

Vi er i førersetet i serien, men har to tøffe kamper neste uke (Abildsø borte og tabelltoer Furuset hjemme).

Da satser vi på minst 10 tilskuere, 6 poeng og en saftig burger på kveldstid!

Kampens tre stjerner:

*** CLU. Vinner alt av dueller, strør baller og skårer. Fin kveld, eller vors som det heter i 9 div

** Aalvik.Solid kriger, fullt trøkk offensivt og defensivt.

*Jose. Spiller kun 35 minutter, men viser seg frem for alle. To mål, der det første er på en hylle høyt høyt oppe. Antagelig den yngste spilleren i 9div….og den kjappeste!