Herrer C: Årsbeste når det gjaldt som mest!

Sagene D- Bærum C 1-5 (1-3)

Toppoppgjør på laveste nivå! Fredagskveld, flomlys, litt sur vind, 20 (!!) tilskuere, derav 3 fedre fra Bærum. Da vet man det er kamp om serieledelsen!

For utgangspunktet var greit nok, Sagene var to poeng foran oss før kveldens kamp. Med «heimesiger» her, så ville de nesten avgjøre serien. Så vi var klare over konsekvensene med tap.

Dagens tropp var bra den i kvalitet, dog ikke helt i kvantitet. For med noen forfall av ymse sort rett før, så ble vi tre på benken. Det passet greit i forhold til hvor små benkene på Bjølsen var, men ikke helt i forhold til min frykt for skader og kondis.

Game, set and match!

Vi hadde tenning som et gateopprør i Paris, altså dominerte vi innledningsvis! Det var tidlig press på ballfører og vi stressa et veldig tent hjemmelag til feil, ergo balltap høyt oppe i banen!

Med det kom sjansene, og vi trengte ikke mange sjanser i dag for å avgjøre kampen tidlig! 1-0 kommer på volley i feltet, før 2-0 kommer på bortimot samme vis. Før 20 minutter har passert, så leder vi 3-0 når lagets «sjefslobber» leker seg med å nettopp lobbe over keeper.

Så kampen har kommet inn i vårt spor, og Sagene mister piffen. Rett nok skårer de en kasse før pause, men Johan med forsvarer tetter igjen for øvrig. Ikke ulikt Deutsche Bank holder igjen når de blir forespurt om president Trump sin selvangivelse!

Var det litt nerve allikevel i 2.omgang?

Vi var skjønt enige om at kampen ikke var avgjort halvveis. Det handla om det O`så viktige neste målet. Skulle det komme til Sagene, så måtte de skaffe det sjæl (altså kynisk forsvarsspill fra vår side).

Når 2.omgang starter, så står det og vipper noe spillmessig. Hvis det er spill i 9 div, vel og merke. Kanskje jeg skal skrive «kælk-messig».

Tiden er vår venn og den tikker hastig av sted. Til vår glede og hjemmelagets frustrasjon. Som føler klokka og presset, og med det avslutter fra stadig dårligere hold i takt med mangelfull tid.

Så kommer skåringen! Til oss! Som et serveess fra Roger Federer i sin tid, så skrur Aalvik den inn!

En tynn livslinje med håp får vertene når de minutter etterpå får «elfmeter» etter lang betenkningstid fra dommeren. Deres spiss mot vår keeper. Den duelleren vinner Johan, ikke bare en, ikke to, men tre ganger! Spesielt redning nummer to er ellevill!

Så nå slukker håpet til Sagene, men heldigvis ikke stadionlyset. Så kampen blir fullført, men det eneste verdt å bruke noen tastetrykk på er å nevne at MR hører hjemme i boksen på alle innlegg/frispark. For nattens konge er også luftens konge! 5-1 og vi mangler kun et mål fra å skrive setsifre og «game, set and match»

Serien er dog ikke avgjort, men vi er tilbake i førersetet! Flott levert gutta, når vi trengte det som mest!

Kampens tre stjerner:

*** Johan. Trippelredning alene er verdt stjernedryss. Men han var 100 % stødig kampen igjennom

** Aalvik. Krigeren fremfor noen. Gir og tar juling, leker seg med tunneler og med en strøken fot så blir man 9.divisjons Martin Ødegaard!

*RESTEN. La oss tåle litt inflasjon på en sånn kveld. Flott levert av samtlige!