Herrer B: Jevn kamp endte med tap

Bærum B- Majorstua A 1-2 (0-2)

Den fjerde kampen for rekruttene våre som holder til i 4div. Hittil står vi med 1 seier og to tap, noe vi etter langvarig regning mener skulle tilsi 3 poengs fangst så langt. Med det ligger vi rett over nedrykksstreken.

Vi rullerer veldig på laget, så også var tilfellet i dag. Fra siste kamp mot Lommedalen- Herrer B: Unggutta viste seg frem! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) – så var det kun 2 med fra den troppen.

Lovende start, så mistet vi initiativet

Vi kommer best i gang og tar initiativet fra avsparket. Vår første kommer kun minutter ut i kampen. Vi presser høyt og vinner ballen på det. Dessverre avtar presset utover 1.omgang og Majorstua kjemper seg tilbake i kampen. Fra halvveis i omgangen så er det gjestene fra Oslo sitt kjipeste rundkjøring som har tatt over. De kommer til noen solide sjanser. Så noen minutter før pause så sitter ikke bare en, en to baklengs i vår disfavør!

Hederlig forsøk

Pausepraten går ut på å gjøre det samme som i innledningen av 1.omgangen, men at vårt initiativ skal vare lengre enn hva det gjorde de første 45 minuttene. I stor grad lykkes vi med det, for vi har initiativ og etablerer et solid offensivt press.

Ihlen sørger for reduseringen vår med nok tid igjen (ca halvveis). Resten av kampen blir et jag mot bortelagets mål. Dessverre- spoileraltert- så klarer vi ikke skape de helt store sjansene og kampen renner ut i sanda med 1-2 tap.

Summa Summarum

Vi starter bra, men setter ikke (halv)-sjansene. Så tar Majorstua over og de skårer på to av sine sjanser. En god start på 2.omgang gir håp, men vår akilleshæl i dag er at vi ikke setter sjansene.