Herrer B: God kamp ga tre poeng!

Bærum SK B- Fremad Famagusta 4-1 (1-1)

En viktig såkalt 6-poengskamp ventet oss når vi var vertskap for Fremad Famagusta. En klubb med navn både fra Lillehammer og Kypros. De har etablert seg i 4 divisjon, med en rekke tidligere toppspillere som nå antagelig forener familieliv og fotball.

Vi kommer raskt i gang. På frispark fra langt hols, vi snakker nok 40meter, så får Chima en tå på den og keeper blir utspilt. I går hadde A-gutta en drømmeavslutning på 1.omgang, i dag har «B-gjengen» en drømmestart!

Vi bygger opp spillet

Jo lengre kampen pågår, så ser man med eller uten Gule briller at vi løper mer, eller som Fremad skriver på sin egen twitter-oppdatering underveis:

» Jeg tror de gutta her har trent i sommer, sier Granum på benken. Det har han helt rett i når det gjelder hjemmelaget. Fremad holder på sin side tradisjonen ved like, og begynner oppkjøringen med seriekamp som høstsesongens første økt«.

For det er vi som skaper mer enn hva Jack Ma skapte av verdiene mellom oktober 99 til januar 00 med sitt selskap Alibaba! Forskjellen er vi ikke casher inn på det vi skaper. Det bommes, sleives og brennes som man skulle glemt burgere på sommergrillen. Og da…

…skjer det som ikke burde skje. Fremad skårer på sin første ordentlig mulighet. Et godt legg og enda bedre hodestøt senere, så står det 1-1 til pause. Det burde stått 3-0, eller 3-1 om vi er hyggelige!

Kjølt ned i pausen?

Heldigvis maler vi på…og får betalt!

Kampbildet er ganske likt fra de første 45 minuttene. Vi triller, Fremad løper imellom. Slik sett ingen forskjell fra første halvdel. Ei heller at vi ikke klarer å omsette godt spill til mål. Så etter hvert frykter vi i den varme kommentatorbua at det her kan ende med uavgjort, eller tap om uhellet er ute.

Når vi passerer 67 minutter spilt, så skårer vi på et skudd fra 16meter, og vi unngår behovet for noe som krever resept! Nå skifter vi til og med litt fokus bort fra kampen, og havner blant annet i en diskusjon om hvem som vinner SM-guld i hockey! For de interesserte ble det 4 stemmer på Frølunda, og en på Brynæs!

Gutta som spiller har heldigvis mer fokus enn oss, og nå resignerer Fremad-gutta. Så vi kommer på kontringer, godt oppbygde angrep, dødballer og alt annet som måtte finnes.

Dagens mest negative er at vi ikke avgjør kampen før vi gjør. Det skjer først i det 85. minutt. Chima sitt andre for kvelden. 3-1 og alle venter på å reise hjem (eller Texburger, alt etter som).

Vi raget høyest!

Dog vil ikke Chima, Odin og en håndfull til gi seg får vi setter inn en kasse til. Fra Odin Berre og inn til Chima som er like ensom som Lars Monsen i Kanada. 4-1 og med det er alt over! Vi tar med oss tre poeng, tre plussmål og verdifull kamptrening videre!

Tabellen finner dere i linken under, og neste kamp er hjemme mot Ready 2 tirsdag 13 august kl 2015. (Nok en 6-poengskamp).

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=164058