Herrer B: Det holdt til 3 poeng

Bærum SK B – Sagene A 4-2 (2-0)

Laget som startet i dag var sterkere enn restekaffen fra kiosken etter at Kvinner A hadde vunnet sin kamp 5-1. Så fra en varm speakerbod så var vi optimistiske før start.

Klar forskjell i 1.omgang

Man ser tidlig et kampbilde. Vi har ball, mens Sagene legger seg bakpå. Vi triller ball, bruker kantene og noen ganger inn via midten. Fellesnevneren er at vi skaper en del sjanser. Så når Burba skårer etter 12 minutter så kunne det vært vårt tredje ut i fra sjansene vi hadde skapt.

Vi er på ingen måte mette etter 1-0, så vi spiller med trykk offensivt. Spesiel Sjøl på sin kant er raskere, sterkere og har flere tattoos enn motstander. Slik blir det farlige innlegg av. Er kun avslutningene som ikke står i stil. Vi har tyvstartet opphevingen av bålforbudet ved å brenne litt vel mye. Er greit det var kaldt nede på «Kadda» i kveld, men vi må brenne noe annet sjanser for å holde varmen. Det fløt vel noe drivved langs strandkanten?

Etter 35 så skårer vi vårt andre ved «Florø-dødaren» Amer. Younes hadde en god 1.omgang og viste seg frem som en solid midtspiss.

Etter 38 minutter så kommer det en situasjon som kunne blitt en snakkes i Bærum hvis det hadde vært flere enn de 20 tilskuerne som dukka opp. For vi er for første gang svake i klareringsspillet og Sagene kommer alene ved hjørnet av 16-meter. Der (grise)-takler keeper Øigarden Sagene sin spiss. Etter en aldri så liten «partleder-debatt» med assistentdommer, så trekker dommeren kun opp det gule kortet. Fin høstfarge, men regelen kunne gitt rom for rødt der. Påfølgende frispark treffer en reklameplakat langt til side for mål. Oppsummert der så kan vi si at vi slapp med skrekken.

Noe mer er det ikke verdt å blogge om de første 45 minuttene. Så da trekker vi til ly for vinden med ledelsen 2-0.

En yngre versjon av oss har noenlunde kontroll

Rett nok kommer vi litt skjevt ut i 2.omgang. Spillet er ikke like harmonisk. Så kommer det noe mer balltap enn i 1.omgang. Etter 54 minutter så viser en ukjent spiller på Sagene seg frem. Han er incognito rett og slett fordi vi aldri fant noen med nr 16 på dommerkortet. Skal sies jeg satt med linser og ikke brille, men så svaksynt er jeg kun når jeg dømmer kamper selv.

Vi slår raskt tilbake, slik at ingen på tribunen skal få kjenne noe særlig på nerver. 3-1 kommer fortjent nok ved en god Jørgen Sjøl. Frem til nå var han en stadig tilrettelegger og trussel som nevnt i form av fart, styrke og flere tattoos enn – Yakuza – Wikipedia

Så kommer en periode der det blir for mye slurv. Slik at Sagene får servert nok en skåring fra et vel passivt Bærum-forsvar. 3-2 sett med våre øyne og det er nok av tid til at alt kunne skje…

…dog så vil jeg ljuge om jeg skal snakke om press, sjanser og stolpetreff. De sort-hvite fra Oslolos-land har ikke noen større sluttspurt enn hva Brink hadde i 2003:

Så punkterer Brudal kampen når stadionuret viser 90 +. Vi har mer bakrom enn det er ørken i Mongolia (Gobi er jo svær). Så da er det bortimot umulig å gjøre feil og det blir game, set and match på 4-2

Summa Summarum

Vi starter kampen med godt offensivt press. Sjanser skapes og vi skårer to mål før pause. Det eneste som er svakt fra de første 45 minuttene er at vi ikke klarer å skåre mer.

2.omgang er delvis jevn. Dog så skårer Sagene på sine to av to, mens vi fortsatt stanger mer. Skal sies vi ikke skapte like mye offensivt nå, samtidig som vi er slurvete i bakre firer i 2.omgang. Når det ender 4-2 så er det ikke noe å si på og nå er Herrer B midt på tabellen med sine 9 poeng!