Herrer A: Vi fortsetter (den offensive) fremgangen!

Lyn A- Bærum SK A 1-5 (0-4)

i vår tredje treningskamp for året så ventet Lyn på motsatt halvdel. Vi så de ikke innledningsvis, men i og med vi befant oss på Kringsjå, så antok vi gjennom tåkehavet at det var de rød, hvite og blå som sto på motsatt halvdel.

Klare for kamp kl 20.10

Innledningsvis så er vertene på nivå med oss, det hele er typisk treningskamp. Frem og tilbake. En ting vi hørte tydelig fra benken var at Lyn kom litt for ofte til 2 mot 1 situasjoner. Dog ble det ikke noe ut av de potensielle farlighetene.

Iowa, ketsjup og stilkarakter til 19.5

Om innledningen av kampen kunne minne om valgkaoset i Iowa, så finner vi ut av flokene etter hvert. Spillet får mer struktur, og med det så har vi best ball, med det igjen mest sjanser. Så her, i motsetning Iowa, så ble etter hvert resultatet ganske så klart.

Halvveis ut i omgangen så gjør Daniel Berg det han pleier. Skru frispark i mål. Fra nå av er vi det førende laget. 2-0 kommer ved ny-signeringen Markus Stokken Kaasa. Han viser frem kvalitet som vi trenger på topp. Et flott raid.

Flere potensielle Bærumspillere i 2020 viser seg frem. Det blir to mål på ganske så identisk vis fjorårets toppskårer Attila Markus! I det 39 og 42 min, så kopierer han X antall mål fra i fjor ved å stå på rett plass ved innlegg. Med hodestøt ikke sett siden (valgfri) Flo på 90-tallet så er 3-0 og 4-0 kontante skåringer!

Totalt sett en god omgang. Mål på ulike vis, signert tre spillere. Defensivt ok, der det trekkes litt for at vi slipper Lyn på noen overganger.

Det fine med treningskamper er at man kan komme tett innpå!

Så hva med de siste 45 minuttene?

I motsetning til nevnte stat i forrige overskrift, så var det ikke lenger noe drama knyttet til kampen i form av resultat. 4-0 er lettere å telle opp en komplisert delegattall.

Så hva av spill og spillere kunne vi forvente oss? Vi byttet ut to stk Olsen i form av Aron og Alex. Inn for Aron gikk Jørgen Taule, mens Joakim Holmedahl gikk inn for Alex.

Bortimot rett fra avspark så angriper vi. Det ender med felling innenfor 16-meteren og det betyr straffe. Den regelen er ikke forandret fra 1 januar.

Daniel Berg er like sikker som Credit Suisse og vi økte til 5-0 i det 46 minutt.

For øvrig skinte flomlyset like sterkt som tannlegelampa i Karius og Baktus! Av nevnte grunn (i tillegg ble kampen sett via stream fra New Hampshire) så trur skribenten at Lyn hadde et stolpeskudd. Kanskje stolpetreffet var «fake News», men det at Lyn ypper seg trenger man ingen kongresshøring for å erkjenne!

Et nytt og to gamle fjes inn

Vel, Jon Rønning og Martin Berg er ikke gamle, dog så er de godt kjente fjes for oss som frekventerer «Kadda». De to pluss prøvespiller Lasse Haldorsen kom inn med 30 minutter igjen å spille. Ut gikk Grimstad, Frøysa og Sjøl.

Om spillet så kan det nevnes at tempoet falt i tråd med sikten. Derfor vanskelig å meddele noe med sikkerhet. De lange pasningene og det å forutse spillet er vanskelig, så blir mye balltrilling her. Tenk typ trening for 7 år gamle med frem og tilbake.

I sluttminuttene får vi Kristoffer Sørensen skadet (ankel) og vi velger å spille med 10 mann. Like etterpå glipper det og Lyn får betalt for innsatsen de legger ned! 5-1 og dommeren kikker på klokka og tenker «her er det ikke noe vits med tillegg. Hjem til varm taco».

Slutt.

Summa summarum

Oppsummert så leverer vi en god kamp. I første omgang ser vi hva som bor i gutta offensivt. Gledelig med tre ulike spillere med «kasse», på ulike vis. Defensivt har vi «ish» kontroll, vi får rettet opp de kontringene vi gir Lyn innledningsvis.

Andre omgang er vanskelig å oppsummere. Lufta har gått noe ut av ballongen, det er vanskelig å se og vi roterer en del naturlig nok. Alt i alt er det tydelig et skritt fremover, så får vi se om trenden fortsetter i vår neste kamp:

Hjemme mot Frigg 29 februar kl 1400 (lørdag)

Disse spilte i dag:

Midtgarden-Kiil Olsen- Grimstad-Sjøl-Hedi Ali (prøvespiller)- Rønning Olsen- Atilla- D Berg- Markus Kaasa- Kristoffer Sørensen


På benken: M Berg- Joakim Holmedahl- Jon Rønning- Marcus Berg (prøvespiller)- Jørgen Taule (prøvespiller)- Lasse Haldorsen (prøvespiller)

Mål: 1-0 D Berg, 2-0 Markus Kaasa, 3-0 Markus, 4-0 Markus, 5-0 D Berg (str) 5-1 Lyn.