Herrer A: Ungt Bærum kjempet seg til uavgjort!

Bærum SK- Egersund IK 1-1 (0-1)

Gult/sort møtte sort/gult i dagens kamp på Sandvika Stadion. Takk gudene for at dette er 2.divisjon og at alle kjenner alle. Vi så forskjell fordi vi kjenner løpestil og hårfrisyre mer enn vi klarte å skimte forskjell på draktene.

Apropos det med forskjell, innledningsvis så er det mer kjemping enn overtak. Ergo lite forskjell, og kampens første sjanse er til oss når Anwar Pellegrino stormer frem i midten av banen før han spilte ut til Markus Kaasa på høyre. Kaasa spiller tilbake på Pellegrino som bykser inn i feltet, men er to skostørrelser fra å gi oss ledelsen!

Nære etter godt samspill- men ingen sigar!

Så tar «tigerene» over.  Spilt rundt 27 minutter så kommer kampens største sjanse. Aaron Kill Olsen bommer når han går frem, mens Hedi-Ali ikke tar igjen Bob Sumareh som blir helt alene med Sondre Golden Midtgarden. Ballen går forbi Sondre, men avslutningen gikk i stolpen og ut.

Gjestene er bedre enn oss nå, og får ti minutter senere får samme spiller stå helt alene og avslutte på en godt slått corner. Headingen står ikke helt i stil, og ender rett på Sondre i sitt «flotte» draktsett. Er lov å håpe fargen går av i vask snart.

Vi er i repene som det heter i boksningens verden, og kun minuttet så må vi ta telling. Forrige kamps bestemann Nicolay Grimstad er for sent ute i en takling og feller Mathias Perttamo. Man trenger ikke VAR for å ta den avgjørelsen. Ikke at norsk fotball har råd til VAR uansett.

Et godt straffespark!

Alexander Dang «panger» den i kassa. Sondre går en vei og ballen en annen. 0-1, fortjent nok basert på hvordan omgangen sett under ett har forløpt. Dette står seg til pause, noe vi er måtelig fornøyd med. For vi håper Jan-Derek finner en vaksine mot Egersunds spill.

Unggutta viser seg frem- sammen med ringreven Jan Aubert!

Det er et mye mer påskrudd Bærumslag som spiller innledningsvis. Gutta står samla og viser moral som de skulle vært Immanuel Kant selv! Så får diskusjonen om det kategoriske imperativ og de 12 subkategoriene ligge til julebordet. Litt utpå kvelden.

Det skjer flere morsomme ting nå! Først får nok en juniorspiller sin debut på A-laget. Frederic Chaisee Storødegård kommer inn i det 51 minutt. Så når klokka viser 52 minutter så skårer vi fra en corner. Klubblegende Jan Aubert slår en corner og finner Markus Kaasa som alene fra 7 meter kan dundre ballen rett i mål. Klasseskåring av to klassefolk!

Jan med en god corner, Hedi bommer…
…men bak lurer Kaasa og da…
…STÅR DET 1-1!

1-1 og orden, så vel som håp, er gjenopprettet foran rundt 99 tilskuere!

Vi fortsetter å føre og skaper sjanser som kunne/burde (kjør debatt!) gitt oss ledelsen. Slik fortsetter kampen til det står 70 minutter. Da tar Egersund over igjen, slik de gjorde i 1.omgang.

Begge lag kunne skåret på slutten, men det er fair å si at Egersund hadde flere sjanser enn oss på slutten. Ikke helt som hvordan Celtics dominerte mot Raptors i kamp 7 natten til lørdag, men med ett visst overtak.

Syv minutter før slutt har vi en kontring der vi bommer på ballen ved 5-meteren (tror jeg, nå hadde jeg mistet den ene linsa). Så er det istedet Egersund som slår kontra. Chris Formo lobbet ballen mot et åpent Bærum-mål, men Hedi-Ali klarer å redde på streken.

Nå lever vi farligere enn Pablo Escobar anno 1993…det ser ut som Box play i ishockey. Gang på gang så klarer vi å hindre at avslutningen sitter. Være seg Sondre i mål, en blokk eller ren og skjær flaks i blandet offervilje blant samtlige 11 gule/sorte!

Gledelig at god moral gir poeng når snittalderen på laget er knappe 20

I store deler av 2.omgang så spiller vi med et lag som fortsatt får lørdagsgodt av sine foresatte! Flere startet (Frøysa, Kill Olsen, Sørensen), etter hvert så får Sandsmark-Evensen, Sjøl og Hatcher spilletid.

Spillerutvikling i praksis og det er gledelig for oss Gule supportere! Gjør meg stolt faktisk! At de fleste har vært Gule i årevis er bare noe som forsterker stoltheten!

Gratulerer med GOD debut Frederic Chaisee Storødegård!

Videre så er det sabla god moral blant gjengen! Vi kjemper oss tilbake i kampen og spiller god fotball fra 45 til 70 min. Så etter det får vi betalt for at vi vil noe der ute! Så alt i alt ok med ett poeng, for innsatsen bak legger grunnlaget for at vi tar mer poeng i kampene som gjenstår!

De gledelige kampfakta:

Bærum SK- Egersund IK 1-1 (0-1)

Laget: Golden Midtgarden- Hedi Ali- Kiil Olsen- Grimstad- Haldorsen- Aubert- Frøysa- Ziko- Sørensen- Pellegrino- Kaasa

Bytter: Chaisee Storødegård inn for Sørensen (51 min)- Berg inn for Aubert og Sandsmark Evensen inn for Pellegrino (68 min) – Sjøl inn for Haldorsen og Hatcher inn for Kaasa (83 min).

Mål: 0-1 Alexander Dang på str (37 min) – 1-1 Markus Kaasa (52 minutt)

Gule kort: Hedi Ali, Kaasa og Grimstad

Rødt kort: Hedi Ali (to gule)- står over mot Sotra.

Tilskuere: 99 stk… litt over 100 hvis vi teller med noen måker i lufta.

Dagens Bærumsspiller: Abdel Hedi-Ali

Hedi-Ali i fint driv. Dagens BB