Herrer A: Uavgjort riktig bilde på kampen

Odd 2- Bærum SK 1-1 (1-1)

Mandagskamp borte i Skien i årets femte runde. Da vet de fleste vi snakker om Odd sine nest beste. Ofte et godt og sultent juniorlag krydret med noen som har Eliteserie-erfaring. Så var også tilfelle i dag

For vår egen del kunne Jan-Derek velge blant en skadefri tropp, så garderoben besto av 20 spillere:

Helgult for anledningen (Odd har førsterett på sorte shortser).

Ikke så hakkende gærent

Vi starter aggressivt med press og klarer å vinne ball høyt. I alle fall tidvis. Med det kommer noen halvsjanser. Vi velger dog sjelden å avslutte. Når jeg «twittrer» min frustrasjon over akkurat det, så skulle man tro Jan Aubert var min sjelefrende. For han klemmer til en kanon etter et godt oppbygd angrep som starter når Jørgen Sjøl «overlapper», så legger inn i bakrom. Der venter målsnik Jan, og «BOOM» som Klopp sier. 1-0 til oss etter 18 spilte.

Når klokka har passert 19 minutter, så viser tavla på Skagerak 1-1. Hva skjedde? Påfølgende angrep er Odd sitt beste i kampen. Vi blir liggende en mann bak gjennom hele, og fra 7 meter så dunker de inn utligningen.

1-1 etter 19 minutter.

Kampen er jevn, der begge lag skaper noen ok sjanser. Det er først på slutten vi virker som det fortsatt er ferie. Men i og med ingen på A-laget er pensjonister eller har særdeles god AFP-ordning, så er ikke snakk om noen sjette ferieuke.

Odd er nærmest på slutten, men vi klarer å parere som en litt gammel, men erfaren, bokser. Så vi går til pause på stillingen 1-1.

Vi fant sjelden veien til målet

Lite bedring å spore

De første 45 minuttene var helt ok, som nevnt håpet jeg at vi skulle opp ett hakk. Det motsatte skjedde. Vi blir presset mer bakover, men med hjelp av stolpe, en god Sondre og god innsats så klarer vi å berge ett poeng i Skien. Vår svakeste periode av kampen er fra 50 til 75 minutter, da er vi i repene som det heter i boksningens verden.

Summa summarum

1.omgang er på det jevne. Ser tendenser til bedring i oppbygningen av det offensive spillet. Spesielt på Jørgen Sjøl sin side, så kommer «overlapp» og med det innleggene som skaper (halv)-sjanser. Defensivt ble vi presset bakover når Odd hadde ball, men med unntak av to ganger så hindret vi Odd fra å komme til avslutninger de første 45 minuttene.

Derimot så ble 2.omgang litt verre. Vi er presset bakover, men holder stand for selve avslutningene. Skaper for lite til å få med noe mer enn ett poeng.

Laget: Midtgarden-Sjøl-Slemdal (K)-Kiil Olsen-Haldorsen–Frøysa-Aubert-Ziko-D Berg-Kaasa-Sørensen

Bytter: Markus inn for Berg 78 min- Pellegrino inn for Aubert 78 min- Hedi Ali inn for Kiil Olsen 86 min- Tveit Rønning inn for Kaasa 90 min

Mål: 0-1 Jan Aubert, 1-1 Byrkjeland

Gule kort: Slemdal-Sjøl

Rødt kort:

Bærums beste: Skribent mener Jørgen Sjøl var best fra sin første kamp fra start!

Vår bestemann i dag- Jørgen Sjøl

PS! Minner om neste kamp som er hjemme mot Rosenborg 2 mandag 17 august kl 1800