Herrer A: Uavgjort mot Vålerenga 2

Bærum SK- Vålerenga 2 2-2 (1-1)

Som kjent for de fleste så er PostNord Cup en forlengelse av sesongen. Om enn uoffisiell. Første kamp ut var hjemme mot Vålerenga 2 (neste er Moss og Kjelsås borte).

Rolig åpning

Begge lag legger seg bakpå når de andre har ball. Så med unntak av at bortelaget har et skudd tidlig i omgangen, så er det eneste spenningsmomentet om Massimo vil brenne vaflene og overkoke pølsene til pausematen.

«I Belive I Can Fly»

Vi tar ledelsen på frispark fra 17-18 meter ved Daniel Berg når han på sitt sedvanlige vis curler ballen slik bare han (OK, Jan Aubert og da) kan! 1-0 og vi har spilt i overkant over halvtimen.

Vi er ikke lenge i Paradis, for «Enga» utligner på straffe noen minutter senere. Men så viser moderne Bibelforskning at Adam og Eva heller ikke var så lenge i Paradis, dog lengre enn våre 5 minutter.

Daniel sto for vårt mål i 1.omgang

1-.1 er stillingen halvveis og det er i grunn helt ok om man baserer seg på vitenskap. Dog er det jo ikke alle som gjør det i disse dager.

Samme tralten som i de første 45

Vel, antall sjanser tar seg opp (i tråd med antall kalorier fra vårt sunne kioskutvalg). Sett bort fra det, så er spillet i grunn ganske så likt sett gjennom mine briller (som er dekket av stekeos og dugg).

Midtveis i 2.omgang har vi en kjempesjanse etter godt forarbeid. Det er to ting som er bedre enn selve sjansen:

1) Redningen

2) Bildet

Attila er nære ved å gi oss 2-1

Både temperaturen ute og i kampen går stadig ned, så når vi på tribunen «gleder» oss til straffesparkkonkurranse så skjer det som ikke burde skje. Oslo øst-gutta skårer. Det er vel så mye vi som gir de målet. For de får spille inne i vår egen boks uten at vi vinner verken duell eller ball. Fra kort hold gjøres det 1-2. Klokka viser 82 min spilt.

Tikk-takk…det er lite som tyder på at vi skal skåre. Vi skaper ikke akkurat noe press. Da er det kjekt å ha trollmenn på laget!

Jan Aubert er viden kjent for triks, i alle fall på banen. Nå er det reprise a la Maradona 1986. Her skulle vi hatt video, men bare google Maradona+1986 så får dere frem målet. Sånn noenlunde.

2-2 står seg til fulltid. Som nevnt må kampene i PostNord Cup avgjøres på straffes om så er tilfelle. Fem mot fem. Flest mål vinner. Et kjent fenomen om du er tysk eller engelsk.

Her taper vi 3-4. To straffebom altså. Så vi blir offisielt bokført med tap i vår første kamp i årets PostNord Cup.

Snipp snapp …

Summa Summarum

Helt middels kamp, der vi tester noen nye. Enten i form av mer spilletid fra start, eller nye fjes som kanskje er på vei inn. Så samspillet er ikke som Wien Filharmoniske. To fine enkeltprestasjoner ved våre mål og null feil på maten i pausen er dagens beholdning.

De kalde kampfakta:

Laget : Midtgarden-Sjøl-Kiil Olsen-Grimstad-Haldorsen-Aubert-Ziko-Sandsmark Evensen – Berg- Sørensen og Chaisse Storødegård

Mål: Berg 31 min og Aubert 89 min

Tilskuere: 43 (som tydeligvis har flexitid på jobben mtp kamptidspunktet)