Herrer A: Sirkuset forlot Sandvika

Bærum Herrer A- Kjelsås Herrer A 1-4 (0-1)

Vi har hatt ett par tette kamper i det siste. I grunn de tre siste der alle har blitt avgjort de siste minuttene. Det ble ikke tilfelle i dag når vi var vertskap for Kjelsås.

Kampen starter slik den var i store deler av 90 +. De blå fra «Oslos tak» fant hverandre, på korte og lange pasninger. Vi løp i mellom, og ble presset bakover på banen.

Etter fem minutter så har Kjelsås et frispark fra det vi liker å kalle farlig hold. Så også i dag. 18-19 meter og kun en meter over. Den hadde en fin curl på seg.

På en corner etter 14 minutter så tar gjestene ledelsen. Godt slått og med hodet fra kort avstand er det ingen tvil. 0-1.

For øvrig så blir det mest på dødball at sjansene kommer. Vår første virkelig store sjanse kommer på et godt oppbygd angrep halvveis ut i 1.omgang. Nok en krempasning fra Jan Aubert finner Hallvard Håskjold, som kommer litt skrått mot mål. Keeper kommer ut og da er vinkelen for skarp og ballen ender i nettveggen.

Vi forsøker å finne ut av det!

Eneste verdt å rapportere om siste del av 1.omgang er når 250 unger proppfulle av sukker kommer bak tribunen fra sirkuset like ved. Litt uvant støy, ellers kan man beskrive de siste 20 minuttene av 1.omgang som en rolig affære.

To følelser halvveis

Håp og kulde! Vi ligger under, men det har vi gjort mange ganger før i år, for så å komme tilbake. Så vi hadde god tro til tross for mediokre første 45 minuttene. Den andre følelsen er det verre å få gjort noe med, det er rett og slett høst nå.

Så vi håper spillet skal varme. Innledningsvis så er det ikke så halvgærent, men vi sliter med å skape de store sjansene. I alle fall ofte nok. For vi har innsiden av stolpe og ut + et skudd fra Daniel Berg som «feberreddes». Når vi da kjenner på gikta at vi nærmer oss, så kommer kontringen motsatt vei.

0-2 og lufta går ut av sirkusballongen. Med 23 minutter igjen å spille.

Jan leker med kula

«Game of inches»

I helgen sparkes NFL-sesongen i gang (am.fotball). Det er et amerikansk begrep «Garbage time» om resten av tiden som er i kamper som er avgjort. Slik er det definitivt i dag på vindfulle Sandvika Stadion.

Med ti minutter igjen blir det «Hawaii» begge veier, og Kjelsås skårer 0-3 på stolpe, stolpe inn. Ingen skrivefeil. Den var stolpe og stople før den ligger i mål.

De fleste fryser, men i motsetning til en del tilskuere kan ikke spillerne gå hjem. Så nå er det mye ustrukturert.

Vi skårer 1-3 med Jan Aubert fra like uten 16-meteren, før Kjelsås øker til 1-4 når vi er like lite organisert som regjerningen til Boris Johnson.

Vi taper fortjent, men analytikere vil hevde 1-4 er i overkant. Spiller ingen rolle, med 0 poeng er så er det fortsatt mulig å rykke ned. Så vi må få en god treningsuke, før vi setter oss på mjølkeruta opp till Florø kommende helg!

Gledelig er det at Anwar Pellegrino og Martin Andre Berg er tilbake etter lange skadeavbrekk! Nå som Jan drar, så er vel Martin den naturlige erstatter. Mens Anwar fort kan finne på å lage krøll offensivt i våre gjenstående kamper.

Takk for alt Jan Christian Egseth Aubert!

Våte kampfakta på denne dag

Bærum SK- Kjelsås Il 1-4 (0-1)

Mål: 0-1 14 min Idrissi- 0-2 67 min Idrissi- 0-3 81 min Idrissi- 1-3 Aubert- 1-4 89 min Sven Nordin… neida…Idrissi sitt fjerde for dagen!!

Laget: Midtgarden-Markus-Kiil Olsen-Slemdal (K)-Grimstad-Håskjold-D Berg-Aubert-Sørensen-Kidane-Rogulj

Bytter: Pellegrino inn for Kidane 46 minutt-Nilsen inn for Sørensen 66 minutt.

Kort: Aubert 76 min

Tilskuere: tbp