Herrer A: Seier i årets første test

Bærum SK- Frigg 4-2 (2-1)

En lang oppkjøring med test av nyespillere, løpetester og sludd ble i dag erstatta med flotte forhold og flott fotball til å være årets første kamp.

Frigg er et lag vi sjelden har målt krefter med. Etter et oppslag i historiebøkene så må det være før skrifttegnenes tid sist vi møtes. I alle tilfeller er det ukjent for skribenten (som dog må unnskyldes da han befinner seg på et annet kontinent i skrivende stund).

Takket være flyvende ravner og moderne teknologi så kan følgende fortelles om kampen:

Vi viser at vi er det bedre laget fra 1. til 90.minutt. Klart ikke alt gikk på skinner, verken for oss eller VY. Men både gutta i gult og jeg kom i mål på våre ulike «holdeplasser» i dag.

Sist helg tapte Frigg 0-4 for Ullern, mens nå endte det 2-4 tap for det nyopprykkede laget. Et resultat som er noe misvisende, da vi produserte nok til å skåre vesentlig mer, mens de blå fra beste vestkant fikk to lette etter feil vi skal jobbe med å luke bort frem til seriestart (9.april hjemme mot Levanger).

Våre mål kom ved evigunge Jon Tveit Rønning, nysignerte Thomas Nygaard klar for 2022! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) og prøvespillerne Jatta og Nije, hhv. Nordstrand og Sandefjord.

I tillegg så manglet vi en del sentrale brikker fra i fjor til akkurat denne kampen: Sondre, Sylvin, Hauger, Haugen og to nysigneringer i Marius Augdal klar for oss i 2022! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) og Lasse Brandsdal klar for å skåre! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Coach Heggset sier til et massivt presseoppmøte at «det var spilleglede å se, gutta fikk til mye offensivt, mens vi slurver vel mye defensivt. Alt i alt en god førstekamp»

Her finner du linken til kommende treningskamper:

Herrer A sine treningskamper | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)