Herrer A: Rasmus Sørensen Løvseth klar for for 2022!

Vår seneste signering kantspilleren Rasmus Sørensen Løvseth som melder overgang fra Kjelsås.

Født og oppvokst i nord, så ble ungdomsårene ble brukt i Finnsnes IL , før ferden gikk ned til oss søringer i 2016, nærmere bestemt Ullern. Her spilte Rasmus 64 kamper og skåra 29 mål fra 2016 og frem til 2019.

Så var siste stopp før oss et opphold hos Kjelsås. Tallenes tale her ble 22 kamper og 2 mål i sesongen 2021.

Nå er vi glade for at vi får Rasmus med oss!

  • Jeg har hørt veldig mye bra om klubben via venner som har spilt/spiller her. Spesielt er klubbens spillestil slik jeg ønsker å spille fotball, så jeg håper og tror jeg vil bidra med mål(poeng) i årets sesong! Mine styrker som spiller er farten og teknikken. Det har alltid ført til assist og mål. Så jeg satser på at det blir mitt bidrag for laget også, slik at vi tar en god del poeng!

Vi ønsker Rasmus velkommen til oss i 2022!