Herrer A: Vi traff ikke på noe som helst

Træff- Bærum 1-0 (1-0)

Vår betyr frislipp av russ, bålforbud og for oss Gule- jakt på poeng kunne starte! Årets (forsinka) seriestart fant sted borte mot nyopprykka Træff som tok Tre poeng mot Brattvåg! (traeff.no)

Så var vi i gang da- eller?

Mye kan sies om Reknes-banen, men vi visste om det og forberedte oss deretter. Allikevel ser finner vi aldri ut av hvordan det skal spilles der oppe. For Træff har ball og selv om det skapes lite i det akk så store industriområdet der oppe, så skapes det enda mindre på Reknes.

Etter 19 minutter så kommer en lang ball i retning Lasse, men den er «Gone with the Wind (film) – Wikipedia

SÅ kommer det en fet sjanse, til oss attpåtil. Men vi sleiver fra 5 meter og det oppsummerer vel i grunn angrepsspillet i dag.

Så kommer det ett enda tydeligere tegn på at dette ikke er dagen i dag, for en alvorlig feilpasning i egne rekker serverer Træff ledelsen. Så nå er det enda surere, kaldere og tøffere her ute på Mørekysten.

Vi får noen cornere på tampen, men ingen av de kan klassifiseres som påskekrim. Så 1-0 er «all she wrote» om serieåpningens første 45 minutter.

Kan vi gjøre som Jesus?

Oppstandelse er populært på denne tida av året. I alle fall var det slik for ca 2000 år siden. Slik vi kommer ut fra garderoben så er det positive tegn at det kan være tilfelle også her i Molde.

For vi står høyere og har mer ball. Så var det det med sjanser da. For det er vanskelig å skåre når man ikke kommer til avslutninger. Der trykker det både på akillesen og på andre steder i dag. For med 25 meter og inn, så er innlegg den oppskriften vi benytter oss mest av. Der har Træff god kontroll.

Utover omgangen så resignerer vi tydeligvis. Den oppløftende starten av 2.omgang er svunnet heden, og det er ikke mye gnist der ute. Ikke treffer vi på pasninger heller, slik at det hele ser blytungt ut.

Etter 75 minutter så foretar vi trippelbytte, men det gir i grunn ikke noen effekt. Sett med noen timer til å reflektere på så er vi i grunn ikke så nære. Litt mer ball ja, men det er fordi Træff ligger bakpå og vil forsvare ledelsen.

Vi fant aldri veien til mål

Så kommer vi inn i en periode der mye blir oppstykket. Mange blir skadet og «skadet», men tiden tikker ubønnhørlig videre uansett grunn. Så det renner ut i sanden og vi starter sesongen med bortetap for Træff.

Summa Summarum

Svak start viser seg stort sett å vedvare kampen igjennom. Mye pasningsfeil, mye langt uten adresse og lite samspill på topp betyr få sjanser og enda færre mål. Faktisk ingen og det er lite å si på det. Så det ender med 0-1 tap for Træff.

Kampfakta:

Laget: Midtgarden-Strand- Arvesen- Zalo- Grimstad- Hauger- Augdal- Haugen- Bransdal- Sørensen- Nordby.

Bytter: Slemdal, Thorberg og Jatta inn for Sørensen, Nordby og Haugen i 75 min.

Mål: 1-0 Olimb (25 min).

Gule kort: Strand

Tilskuere: 300