Herrer A: Nok en offensiv smultring

Bærum SK A- Ullern A 0-1 (0-0)

Ullern er et forholdsvis ubeskrevet blad for vårt seniorlag. Som kjent rykket de opp til PostNord, men de ble plassert i den andre avdelingen.

Sola skinte

Tidlig kamp….for tidlig?

Avspark kl 12 i strålende sol og det var i alle fall folkerikt rundt stadion. Vi derimot hadde vel verken vekkeklokka på eller smurt med riktig smøring. For vi var ikke med verken fra avspark eller utover i 1.omgang. I klartekst: Ullern var bedre enn oss de første 45 minuttene.

Så leit at kiosken ikke var åpen, ei heller har skjenkebevilling. For vi trengte både norsk smørebuss, frokost og noe «attåt» når vi går til halvtid. For prestasjonene ga mange flere spørsmål enn svar. Spesielt offensivt, for de ble skapt like lite som under 5-års planene til Mao Zedong.

Bedring i 2 omgang- og vi får svar (om ikke annet)

Det er synlig at vi har tett en samtale og påfølgende grep. For vi er mer med nå i innledningen. Det er ikke City mot united lenger. Tidvis skaper vi trykk, det som uteblir er de fete store sjansene. Defensivt er det mer kontroll, men melodien nå i siste 45 minutter er at når vi har mer ball, så får Ullern mer kontringer.

På tampen av kampen så er det slik denne matchen avgjøres. For vi mister på offensiv 30meter, og en ball med snø på havner hos Ullerns angriper. Litt slalåm på tampen av vintersesongen og alene med keeper så sitter dagens eneste mål. Litt surt, men alt i alt ikke noe å si på.

En hyggelig Ullern-spiller sier høflig vi hadde hver vår omgang, men de fleste rundt meg vil nok si en Ullern-omgang og en jevn)ere) en. Altså ikke noe favør oss.

Henning Hauger holder koken. I dag på mer vanlig midtbaneplass

Summa Summarum

Vi starter kampen svakt, og det fortsetter frem til pause. Vi henger rett og slett ikke med, og det er lite samspill. Selvfølgelig betyr det få sjanser og ingen mål. Dette er ett moment som har pekt seg ut så langt i oppkjøringen.

I de siste 45 minuttene så er det jevnt/svakt av begge lag, og jeg må ty til løgn og styggedom om det skal beskrives med dramatiske ord. Så det lar jeg være. Skal sies at vi hevet oss, men ikke nok til at vi på noe tidspunkt er det førende laget.

La oss glede seg over at Andreas Skattum endelig fikk spilt noe igjen etter 1 års skadeavbrekk! Ca 20 minutter og han følte seg fin etterpå. Det gledes inn mot lørdagskvelden! Så får heller skribenten som har et «Homer Simpsonsk»-forhold til smultringer ta seg av det i kampene fremover.

Godt å ha Andreas tilbake på banen 😉