Herrer A: Mye å glede seg over

Bærum SK- Skeid 2-2

For det var mer enn resultatet å glede seg over nede på AJ Arena denne ettermiddagen. En ting er hyggelig vær, langt viktigere var at kampen holdt høyt tempo og vi hang med i både svinger og på «rett straka» som man sier i rånermiljøet i Elverum.

Kampen ble spilt i 4*20, der byttene i all hovedsak ble gjort i de korte pausene.

Vi er påskrudd fra start

De første 10 minuttene er vi virkelig med. Ja, jeg vil påstå det førende laget. Vi har ball, og det går like fort her som om man smører med blå swix og begir seg ut på planker+staver i Marka. Spillet brettes ut, «overlapp» kommer og de påfølgende innlegg+ avslutninger likeså. Eneste som mangler er skåringen.

Så våkner Sa-Sa-Sa-gutta fra Torshov opp og i de siste 10 minuttene er de førende. Så får de også kampens første mål når deres lynspiss får ballen i bakrom og «smack» 0-1 på tavla.

Første pause brukes mest til taktisk forandring. Vellykket for vår del sett fra min sideplass ved kiosken. Kampen er i all hovedsak jevnspilt og begge lag skaper sjanser på ulikt vis.

Så blir det vår tur til å skåre, og det er ny-signering Almin Dacic som setter den for oss. Gledelig at midtstopper-erstatteren tar opp måltjuv Slemdal sin teft for dødball-skåringer! 1-1. Det bølger mer her enn på Oslofjorden to korte spark ved siden av oss. Uten at mål er så innmari viktige, så er det såpass tempo og intensivitet i kampen at begge lag kunne skårt mer før vi går til halvspilt kamp.

1-1 står seg. Noen trekker mot kiosk og andre står og diskuterer kampens hendelser så langt.

Det er og blir jevnt!

Nå bytter Skeid mange, og vi følger på! Med 40 minutter igjen så skal både egne yngre og eksterne prøvespillere testes ut. Treningskamper på vinter er fotballens Paradise Hotel. Noen går videre, og noen får beskjed om å sjekke ut.

Kampbildet forandrer seg ikke all verden. Det står i stil med både skylag, tilskuerantall og renta! Stabilt fra begge lag. Tempo faller bittelitt, men til å være en kamp i januar så virket det mer som en generalprøve i slutten av mars.

Alle lagdeler er involvert og selv om det er Skeid som tar ledelsen for andre gang. 1-2 etter 2/3 dels kamp spilt.

Gledelig å se fra sidelinja da er at vi vil noe – alle 11! Så det kjempes som om det skulle stått poeng på spill. «Opp i ringa» ropes det fra tribunen og den oppfordringen tas på strak arm. I dag var det i det store og hele ingen divisjonsforskjell mellom gul/sort og rød/blått.

På tampen så kommer da utligningen, og det er 4-målsskårer fra rekruttkampen på lørdag https://baerumsk.no/g21-god-start-veldig-bra-etter-hvert/ som på bakerste hamrer inn 2-2.

Med klokken slagen 80 spilte, så får det holde for i dag ifølge dommer. Helt ok, vi rakk en pølse og kvartfinalen i VM i hands med en så tidlig kampstart.

Summa Summarum

Vi fører ann innledningsvis og tempoet er høyere enn pulsen til skribenten. Noe som i seg selv er særs godt gjort. Så gledelig for alle Gule at tempoet og initiativ tas.

Skeid har sin beste periode fra 10 til 20, og tar ledelsen. Før vi slår tilbake som Darth Vader og Co i film nr 5. Resten av kampen er jevn, men har bra trykk. Det er mye positive tegn fra oss på offensivt spill, samtidig som vi i de bakre rekker har nye spillere som i dag står godt til Skeids spill.

Ting å være fornøyde med, ting å jobbe med. Altså en treningskamp i januar.

1 comment for “Herrer A: Mye å glede seg over

Comments are closed.