Herrer A: Moral ga seier!

Bærum A- Rosenborg B 4-2 (2-2)

Fem seriekamper var spilt, og folk kjente nok på tvil etter mager poengfangst. Jeg skal innrømme at jeg tvilte noe, som om jeg skulle vært Bjørn Eidsvåg etter pop-suksessen på 90-tallet.

Tvil blir til fortvilelse etter at Brattbakk jr gjør 0-1 etter en kontring når vi har spilt 8 minutter.

Fortvilelse blir til vantro når de unge trønderne (med eller uten bart) dobler etter 15.minutter spilt. Fortjent etter ballspill i og for seg. De presset oss så godt bakover, så «Box play» i hockey beskriver situasjonen best.

70.000 favners Dyb?

Hvor nære vi var et eksistensielt helvete er jeg usikker på, men at følelsen på tribunen var nær krise er jeg trygg på. Troen var forsvunnet som om vi skulle ha brent bort pensjonen på Casino.

Da er det så innmari kjekt å ha klubblegende og trollmann med ball- Jan Aubert i Gul drakt. En lekker spillerkombinasjon med Markus Kaasa fører til at trønderne havner «en bakpå», og med det må felle Kaasa på halvåpent mål. «Elfmeter» som skal tas av en annen klubblegende: Daniel Berg

«BOOM» ned i høyre for keeper og håpets lykter er med ett tent som det skulle vært St.Hans og Advent på samme augustdag! 1-2

Rosenborg kunne økt ledelsen umiddelbart når vi glipper i markeringene, men en svak avslutning alene med Sondre betyr at vi lever i beste velgående.

Håp blir til glede i påfølgende angrep! På en corner er Markus Kaasa alene i luftrommet. «Airwolf Kaasa» hamrer inn utligningen når det er 10 minutter igjen å spille.

Flying without wings- Kaasa 2-2

Det skjer mer i kampen, men skribent måtte stikke til Heggedal for juniorkamp, så det som skjedde frem mot pause får være ubeskrevet!

2-2 til pause, en pølse på Circle K og god nettilgang i Heggedal 20 minutter senere gjør at vi er «back on track» i kampen om tre poeng via en knust mobilskjerm!

Gutta er «back on track» og!

For det er tydelig selv gjennom noen glassplinter at vi virkelig vil nå! Ikke bare vil vi, men vi kan! En utsøkt kombo, bedre enn den beste pølsemeny!

Så etter 58 minutter får vi betalt for offensivt press. Det er Renato Ziko som putter sitt første mål for oss. Herlig tidspunkt å gjøre det på. Avslutningen står i stil med timingen, for skuddet går fra høyre til venstre fra 16meter hold.

3-2 ved Ziko!

Ziko frir til publikum etter målet, og de svarer i god borgelig ånd med høflig applaus og smil!

Vi skaper flere sjanser, men de settes ikke. Så det er definitivt nerve i kampen. Nerver står i høyspenn når Kiil Olsen «sentrer» til Sondre i målet. Det er nesten å regne som et skuddforsøk, så kaffekoppen tømmes i vrangstrupen! Heldigvis er det gode gener i familien Golden Midtgarden, så lengden på tåa er lang nok til å stoppe «pasningen».

Herlige Anwar!

Endelig! Etter 78 minutter så avgjør vi det. Noe klabb og kebab på Rosenborgs halvdel, som til slutt fører til at Rønning-Olsen får ball. Han slår en glimrende pasning til en to-meter i offside plassert Anwar Pellegrino.

Med to meters forsprang så gjør «Lille-Pelle» ingen feil og gutta jubler for 4-2 og matchball! Deilig!

4-2 LAGseier!

Enda deiligere er det at Anwar får betalt for år med steinhard jobbing og slit. Skadeforfulgt har han kjempet seg tilbake og inn på laget! Vi så mot Odd sist at han tilfører oss en offensiv dimensjon. Det var intet blaff, for i dag er han like god og i tillegg får betalt!

Anwar punkterer kampen med 4-2! Godt å ha deg tilbake!

Nå hadde ikke skribenten råd til mer bruk av 4G, så vi får bare anta at vi hadde defensiv kontroll etter Anwar sitt mål!

4-2, tre poeng og smilene sitter løst etter kamp ble det sendt sms om!

Summa summarum

Vi starter med å bli straffet for balltap, og havner bakpå tidlig. Når det er 0-2 så er det da gutta viser at de vil og kan! For vi kjemper oss tilbake i kampen med to skåringer før pause.

Etter pause er vi det bedre laget (offensivt) og setter to nye mål. Både Ziko og Anwar med sitt første.

Det å tro betaler seg, være seg i kjerka eller på banen!

De strålende kampfakta:

Bærum A- Rosenborg B 4-2 (2-2)

Laget: Midtgarden-Sjøl-Kiil Olsen-Slemdal (K)-Haldorsen-Aubert-Frøysa-Ziko-D Berg-Sørensen-Kaasa

Mål: 0–1 (8.) Filip Brattbakk, 0–2 (15.) Theodor Berg Haltvik, 1–2 (33.) Daniel Berg (str.), 2–2 (35.) Markus Kaasa, 3–2 (58.) Renato Zico, 4–2 (76.) Anwar Pellegrino

Gule kort: Hedi-Ali og Grimstad

Bytter: Innbyttere: Nicolay Grimstad i 46. min. for Haldorsen, Anwar Pellegrino i 67. min. for Sørensen, Alexander Rønning Olsen i 73. min. for Aubert

Tilskuere: 132. De fleste kjøpte seg en seiers-is i varmen

Bærums beste: Markus Kaasa