Herrer A: Kostbare personlige feil!

Bærum SK- Vard Haugesund 1-3 (1-1)

Det blåste og var tegn til regn, lite visste vi at det skulle bli et omen for kampen!

For all del, det er vi som stort sett styrer kampen. Med spill og forsøk på angrep, men det ble kvelden der vi var altfor hyggelig bevertning ovenfor motstander.

Innledningsvis så er det jevnt, der vi sliter med å treffe på utkast og pasninger av sorten lenger enn 10 meter. Vinden er nok en faktor.

Så ble vi den eneste faktoren på 0-1. Vi bommer både på valg og utførelse, med det så blir vi straffet knallhardt- Ikke ulikt om man er opposisjonell i Hviterussland. Dermed er vi bakpå etter en ok start.

Mål-Mål-Mål…eller ikke

Vi fortsetter å være ok eller bedre. Dog så mangler vi de store sjansene. Så kommer Vard på en overgang og skårer. Men det er vinket for offside. Selv om det er 1 meter feil, så får vi hjelp av assistentdommer ved den anledningen. Når det ser ut at 0-1 skal bli pauseresultatet, så dukker trollmannen Jan Aubert opp. Han skyter og skårer, men målet blir ikke gitt.

Heldigvis er Kaasa på returen og header inn vårt (andre) mål like før pause. Altså 1-1, som er helt ok selv om vi aldri er svakere enn gjestene.

1-1 etter hvert

Bedre omgang, men vi lærer ikke

Lokalpressen er enig i at vi er det beste laget i dag, men det hjelper lite når vi for andre gang gjør feil sist sett av junior 4 mot Skruknott 3. Vard leser og takker for 1-2.

Det påvirker nok humøret, for om vi ikke akkurat går sur, så sprudler vi ikke akkurat heller. Vi prater på oss to gule kort i samme situasjon.

Vi prøver- her på dødball

Vi forsøker, men avslutningene ble blokkert, og den siste pasningen var upresis. Så vi forsøker tappert, men det blir med forsøket.

For å vise at vi ikke har lært noe av tidligere feil, så serverer vi likeså godt desserten til gjestene på overtid. For tredje gang får de ballen av oss alene med Sondre, og bortelaget avslutter klinisk. 1-3.

Summa summarum

Som er et surt tap, for som kaptein Slemdal sier etter kampen

«– Vi spiller egentlig ganske ok, men det er foran målene det avgjøres. Vi er udyktige bak ved tre anledninger, og da blir det tre baklengs. Så er vi heller ikke dyktige nok fremover»

Slik blir det tap av, men det finnes lyspunkter. Dog så kom regnskyer truende slik at det blir verken poeng eller bading denne sure lørdags ettermiddagen.

De sure kampfakta:

Laget: Sondre Golden Midtgarden – Jørgen Vedal Sjøl, Aaron Kiil Olsen, Lars Ivar Slemdal, Nicolay Grimstad – Jan Aubert, Eirik Frøysa, Renato Zico – Daniel Berg, Kristoffer Sørensen, Markus Kaasa

Innbyttere: Markus Attila i 71. min. for Sjøl, Anwar Pellegrino i 79. min. for Sørensen.

Gule kort: Nicolay Grimstad, Sondre Midtgarden, Bærum

Tilskuere: 124. Takk for at dere kom!

Bærums beste: Renato Ziko!

Vår bestemann: Renato Ziko!