Herrer A: Godt spill ga riktig type smultring!

Bærum SK – Fram Larvik 3-0

Etter den svake kampen mot Ullern forleden så fikk vi svar på hva vi måtte prioritere på treningsfeltet. I nevnte kamp så var det været flott, mens spillet på banen var det så som så med. På den kjølige onsdagskvelden skulle det vise seg å bli motsatt– kaldt å se på, mens spillet var som å ta en herlig sauna!

Det var full trøkk fra første spark, her ved Thomas Nygaard

Offensivt fra start

Med kun 60 avtalte minutter å spille, så var det ingen tid å miste. Det syntes på våre fra avspark. Allerede etter 2 minutter har vi en kjapp overgang og kun en dårlig touch på bakerste hindrer at vi tar en rask ledelse. En god Sondre Midtgaarden er våken like etterpå når han gjør en flott dobbelredning.

Så kommer det en periode der Fram er veldig fremme på banen. Med sitt høye press så stresser de oss til feil, men det blir ikke noe mer ut av det for deres del enn innkast og en ball som blir Gone with the Wind (film) – Wikipedia

Sander Eng Strand førte fint ann fra våre bakre rekker

Etter det så fører vi ann og skaper en rekke gode sjanser. Eneste som uteblir er sluttproduktet. Nå var ikke kiosken åpen, men ketsjupen i «angreps-flaska» hadde tetta seg. Så når vi går til pause på 0-0, så er det mye vi kan være fornøyde med, og noe vi kan leve med. Derimot mangel på mål er like kjipt som når magen rumler og roper etter en overkokt wienerpølse.

PS! Rasmus fikk seg en ordentlig trøkk i slutten av 1omgang og måtte få noen sting. Etter hva vi hører dagen etterpå, så går det ok.

Bare nesten i 1.omgangen

Betalt til slutt

Så etter den korteste omgangen her på Sandvika Stadion siden «G9 år Pokemons» spilte treningskamp her for to uker siden (vant mot «Asker Ninjagos» 12-6), så var det klart for en nesten like lang pause som selve omgangen.

Skribenten trakk inn i vårt eget sixtinske kapell «Bobla». Om ikke like fin, så var det fullt av trøkk med unger som spilte ball takket være tak over hodet.

Når jeg kommer ut igjen så vet ikke om denne godbiten hadde blitt spilt fra speakerhold for at de rundt 40 tilskuerne skulle holde på varmen:

Det viktigste var at vårt spill de siste tretti varmet langt inne i sjela. Mange godt oppbygde angrep, tre mål og nok et comeback etter lang skade fra Theo Agelin er det kinderegget vi alle elsker!

Så til det coach Bård var mest fornøyd. For i innledningen nevnte jeg at vi fikk betalt for det vi har fokusert på siden tapet mot Ullern. Hva er så det? I all hovedsak true mer i bakrom og få mer bevegelse inne i motstanders boks. Dette gjør vi til samme stilkarakter som Lindvik under Vikersund og OL. Mye 19,5 å glede seg over.

Med det kom målene også. Vårt første kommer etter ca 40 minutter. En pasning signert enten Thomas Nygaard eller Tom Brady skjærer kirurgisk igjennom forsvaret og på bakerste står Lasse Bransdal og «tapper» inn 1-0.

2-0 er et faktum når Thomas Nygaard skårer etter at vi har presser på i motstanders boks.! En retur som Tønsberg-gutten demper og knaller til. Klokka viser sånn cirkus 45 minutter (av 60).

2-0 er ett faktum! (Ballen kan sees bak en resignert keeper)

3-0 lyser mot oss når Kristoffer Haugen avslutter nok et angrep med mange trekk. Da har halvtimen passert og episode 2 av «barne-tv» er over. Så med det kan vi søke ly for kulde innendørs og varme oss med en god prestasjon og ta en hvil i godstolen når Arsenal grisebanker Liverpool …eller?

Forleden kom Andreas Skattum Nordby tilbake etter lang tids skadeavbrekk. I dag er det Theo Agelin sin tur, og vår gode 03-modell fikk siste 15 til å kjenne på kamp igjen. Det gledes!

Theo (i midtsirkel) med fint driv etter langs tids skadeavbrekk!

Summa Summarum

Vi er det førende laget fra 1 til 60. Det er godkjent offensivt i 1.omgang. Tross alt skaper vi 2 stk 100 % sjanser. Defensivt er vi potte tett. Så eneste som manglet var siste touch på angrepet.

Når vi fortsetter å male på i 2.omgang så kommer det ikke bare ett eller to mål, men årets første trekløver oppdages. Det gledes i form av målprotokoll og at det «livnar i lundar» på og utenfor banen!

Slik endte det

Så med 3-0 så kan vi unne oss den beste form for smultring: defensiv smultring …så får vi heller leve med at heller ikke denne gang så vant Arsenal mot Liverpool.