Herrer A: Godkjent + mot Strømmen

Strømmen- Bærum 3-2 (3-0)

Uten å møte altfor mye motstand i trafikken, så skulle vi når vi ankom Strømmen i god tid møte god mostand i laget med samme navn som stedet. Altså Strømmen. De ga oss en en referanse på hvor nivået i OBOS ligger

Kampen startet ganske greit for vår del, og vi hadde et par sjanser. Dessverre så slipper vi inn 1-0 etter 17 min, etter da spiller vi merkbart dårligere og vi ligger under med 3-0 til pause.

Om ikke det var noe sol å spore en sen fredagskveld, så strålte vi i 2 omgang! Det er en ny giv der vi fører deler av omgangen. Redusering til 1-3 med Kristoffer Sørensen. Så får Strømmen sin andre straffe i kampen. Den redder Aron Christensen, så kommer dagens isolerte høydepunkt når Frederic C Storødegaard setter sitt første A-lags mål!

Dagens to målskårere for oss: Kristoffer Sørensen og Frederic C Storødegaard!

Kampen ender 3-2 til slutt. Oppsummert så er vi for veike i duellspillet i 1.omgang. Genrellt så er vi hakket bak i alle avgjørende situasjoner. Dette bedrer seg i andre omgang etter justeringer i forsvarsspillet og da står vi bedre i duellene.

Start11er var:
Midtgarden-Grimstad-Lillo (prøvespiller)- M Berg- Holmedahl- Attila- D Berg- Sørensen- Rogulj-Hedi Ali (prøvespiller)-Knut Jørgen Evensen (prøvespiller)

Neste kamp fredag 7.febr. kl.2000 borte mot Lyn.