Herrer A: Foran sesongen 2022

Med 1 dag til avspark, så ser vi nærmere på årets stall, hører fra spillerne og trenere selv, samtidig informerer om hvilke sosiale medier du kan følge A-laget og klubben generelt i år

Det hele starter lørdag 9 april kl 1500 hjemme mot Levanger og øvrig terminliste kan sees her:

Bærum Menn Senior A – Kamper – Norges Fotballforbund

Årets tropp:

Øverst fra venstre: Sander Eng Strand, Marius Augdal, Andreas Skattum Nordby, Daniel Skretteberg , Nicolay Grimstad, Oskar Haugli, Benjamin Zalo, Lars Slemdal (K), Sondre Golden Midtgaarden, Lasse Bransdal, Mohammed Jatta, Sylvin Kayembe

Nederst fra venstre: Kristoffer Sørensen, Theodor Agelin, Christian Arvesen, Markus Thorberg, Kristoffer Haugen, Oskar Ihlen, Thomas Nygaard, Simen Øigaarden.

Fraværende: Henning Hauger, Rasmus Sørensen Løvseth og Max Myrmo

Spillere inn: Thomas Nygaard klar for 2022! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) (fra Fløy)

Herrer A: Mohammed Jatta klar for 2022! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) (Fra Nordstrand)

Herrer A: Rasmus Sørensen Løvseth klar for for 2022! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) (Fra Stjørdals/Blink)

Marius Augdal klar for oss i 2022! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) (Fra Stjørdals/Blink)

Lasse Brandsdal klar for å skåre! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

(Fra Stjørdals/Blink)

Daniel Skretteberg klar for Bærum | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

(Fra Strømsgodset)

Spillere ut: Lasse Haldorsen (Gjelleråsen), Trygve Løberg (Raufoss), Erik Frøysa (Raufoss), Jørgen Sjøl (Ørn-Horten), Erik Grønner (Sogndal), Younes Amer (Notodden), Yannis Maxitas Moula (Øygarden), Klajdi Burba (trappet ned) og Simen Vedvik (trappet ned). – Vi ønsker dere alle lykke til med sesongen 2022!

Årets trenerteam:

Årets trenerteam er alle velkjente fjes her på «Kadda». Ledet av ringreven Bård Heggset og med støtte fra Knut Bergum og Jorge Aguiar så skal de lede skuta på jakt etter mange poeng i 22-sesongen.

Bård har trent en rekke aldersbestemte lag tidligere, før han halvveis ut i sesongen i fjor tok over ansvaret. Tidligere bl.a. vært trener for Holmen da de holdt plassen i (gamle) 2div.

Bård Heggset i kjent stil (PS! Bildet er ikke tatt rett etter Arsenals tap for Crystal Palace)

Knut går inn i sin andre periode for oss Gule. Han var også keepertrener i 2017 til 2018, før han gikk til Strømmen i samme rolle. I tillegg er han godt kjent blant våre juniorspillere som trener og lærer på Dønski VGS

Knut stødig med og uten ball!

Jorge er utdannet lærer i hjemlandet Portugal, hvor han også har stor del av sin fotballfaglige bakgrunn fra i hjemklubben S.C Braga. Siden 2016 har han vært ansvarlig for Coerver Coaching i Oslo og Viken- i tillegg fullfører han i år til en «professional master i tactical periodzation» fra Portugal. I tillegg «professional master in football» hos INEFC og F C Barcelona.

Jorge har vært i klubben siden 2018!

Kaptein Slemdal om årets sesong:

Vi har, som mange andre, hatt en litt humpete oppkjøring med skader og sykdom. Men til tross for det har vi trent godt og hele gruppa ser ut til å være i bra form og i rute til seriestart. Vi har også fått inn mange nye ansikter, som kommer med kvalitet og energi. Jeg håper og tror det blir gøy å følge med på oss i år!

Kaptein Slemdal er trygg på at vi tar nye steg i år

Hva tenker så noen av våre fans?

Massimo:Jeg har en bedre magefølelse enn på flere år. Ikke bare fordi magen er større enn noen gang. Tror vi har truffet på signeringene, samtidig som kjernen av spillere som har vært med en god stund danner en solid grunnmur. Jeg er også positiv til trenerteamet som matcher hva vi som klubb skal stå for!

Dog tror jeg innledningen av sesongen blir tøff, da vi ikke har fått kjørt inn laget pga veldig mye skader og sykdom. Gjetter 7.plass, men i «poeng for hver krone» så er vi best!

Vi er usikre på om vi håper å få se Massimo slik i år

Andreas: – Jeg tror vi blir bedre i år. Henta spillere med erfaring fra høyere nivå. Så tror jeg de som ble er viktige brikker defensivt + erfaringen til Henning Hauger er gull verdt for vårt unge mannskap. Som spiller i klubben liker jeg at vi tør å satse på egne som Myrmo, Ihlen, Haugli og Agelin.

Går offensivt ut og sier en 5.plass

Andreas har spilt for Bærum i mange år

Hvordan følge A-laget i år?

Det beste er selvsagt å ta turen til Sandvika Stadion for hjemmekampene. For øvrig så kan kampene sees på Budstikka.no i samarbeid med direktesport.no (link kommer i forhåndsomtale som alltid vil bli publisert dagen før aktuell kamp)

Alle kampene i år vil bli LIVE dekket på vår : Bærum Sportsklubb | Facebook , følg oss også på Bærum Sportsklubb (@baerum_sk) • Instagram-bilder og -videoer , Bærum Sportsklubb (@Baerum_SK) / Twitter og ikke minst daglig for referat og generelt hva som skjer i klubben på hjemmesiden: Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet | Norges Beste Utviklingsarena for unge spillere og ledere (baerumsk.no)

Sesongkort er å kjøpe i billettluka på kampdag eller hos Inger på kontoret!