Herrer A: Før kampen mot Notodden

Finpuss skal gjøres når vi tar imot Notodden til kamp tirsdag kl 1900 på Sandvika Stadion. Merk det ikke er adgang for tilskuere!

Vi kommer fra en god kamp mot Fram Larvik der vi vant 1-0. Herrer A: Det går framover! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Med 6 dager igjen til seriestart borte mot Vålerenga 2, så ser vi konturer av hva som er bra og hva vi håper blir forbedret i denne kampen og frem til nevnte serieåpning!

Historien mot Notodden

I de siste 7 kampene så viser statistikken følgende:

Det har endt med 2 seiere, 3 tap og 2 uavgjort 10-10 i målprotokollen). Største seier er 6-0 hjemme fra 2012, mens vårt største tap er 0-4 i 2016.

Status på Fram Larvik:

De har spilt 1-1 mot Kvik Halden og tapt 1-2 for Fløy. Tidligere Bærum spiller Alex Rønning-Olsen er nå å finne i blå drakt+ at de har signert en rekke egne spillere fra egen juniorstall. Videre så har de signert noen spillere på lån fra Lillestrøm og Bryne bl.a

Mediadekning:

Kampen vil bli dekket lov med tekst på vår Facebook-side, og det vil komme egen video i forkant og etterkant av kampen + sedvanlig referat! Det er bare å følge med på våre sosiale plattformer!

PS! Som nevnt innledningsvis- så vil det IKKE være mulighet for tilskuere til denne kampen!