Herrer A: Før kampen mot Asker

I tredje serierunde så venter Asker borte på Føyka kl 1600.

Årets eneste lokaloppgjør, og disse kampene lever sine egne liv. Det blir ofte røde kort (artig nok vinner som oftest laget som ender med å FÅ det røde). Slik vant Asker mot oss her på Sandvika Stadion i fjor bl.a. Mens vi slo til med en knallprestasjon borte og dro hjem med 4-0 seier!

Om Asker: Våre stripete naboer litt vest satser offensivt, men ligger nok bak poengskjema til opprykk med samme resultater som oss så langt. Altså, to av to uavgjorte. Som gir en poengpott på 2 av 6 mulige. Rett nok er de over oss på tabellen, fordi de klarer å skåre mål (begge på straffe).

Her kan dere lese Asker sin oppsummering av deres to kamper:

https://askerfotball.no/nyheter/arets-forste-seier-glapp-pa-overtid

https://askerfotball.no/nyheter/skogheim-vi-viser-gode-tendenser-i-dag

For året har Asker ny trener i Vegar Skogheim! Troppen er 75 % inntakt fra i fjor, så de er nok noenlunde samspilte (sammenlignet start11er fra kampen borte mot Odd i 2019 med samme kamp i 2020).

Ellers så skal det nevnes at Stian Solberg får hyllest etter en fantastisk karriere i sort/hvitt! Klubbrekord med 314 kamper er det bare å bøye oss i hatten for! Han får velfortjent oppmerksomhet på lørdag.

Om oss: Vi kommer fra vår andre strake 0-0 kamp. Denne gang hjemme mot Levanger. Før det så møtte vi Notodden borte. Vil du få en påminnelse om hvordan spillet var, så kan det leses mer om her:

Treningsuke har gått skadefritt for seg, så Jan-Derek kan velge blant en stor tropp!

»

Husk at du kan støtte Bærum SK ved å sette klubben som din Grasrotmottaker hos Norsk Tipping.

Norsk Tipping har følgende odds: 1,90-3,50-3,10