Herrer A: Flere svar i tap mot Hønefoss

Hønefoss BK- Bærum SK 3-2 (2-2)

Fredag er en kveld man tar turen ut og bort, så gutta dro 40 minutter med ankomst til Hønefoss for å måle krefter mot Luke Torjussens menn! Et av Norsk-Tipping seriens beste lag med klare oppsrykksambisjoner.

1 omgang: Det flyter bra offensivt, mens vi er gavmilde bakover

Vi starter kampen bra og tar ledelsen med prøvespiller Rasmus, før Hønefoss utligner ikke så lenge etterpå. På et av flere gode angrep i de første 45 min, så skårer vi vårt andre mål med Thorberg. Før samme ting skjer som ved første baklengsen vår: Vi gir bort målet til Hønefoss. De to baklengs kan vi luke bort, men det er kun februar og vi får svar på hva som må forbedres med det defensive spillet.

Det står seg med 2-2 når gutta søker ly for vind og kulde en sen fredagskveld. Hadde lagene vært 10 år yngre, så hadde man nok varmet seg med pølse i pausen.

Det fløt bra i angrepene de første 45

2 omgang: Det svinger for mye i prestasjonene + 3 mann ute med skader og 1 med rødt kort

Rapportene fra benken vår via vårt «mediesenter» i New Hampshire vil ha det til at 2.omgang var rotete. Det lakker og lir mot kvelden og på banen synes det. Angrepene som var hurtige i 1.omgang blir nå mer omstendelige og i tillegg er det vanskelig å finne noe flyt når vi får 3 stk av med ulike skader og attpåtil en utvisning. Så at Hønefoss da skårer på tampen av kampen gir et riktig bilde av de siste 45 minuttene, men ikke kampen sett under ett. Heldigvis er det kun februar og vi kan leve med dette når vi får mange svar og gitt rikelig med spilletid til hele laget!

Bård oppsummerer kampen slik «En del bra spill i førsteomgangen, men vi gir bort for enkle mål. Derimot er andreomgangen for rotete og det blir en del «ad hoc» når vel mange må ut med skader og attpåtil en utvisning. Det ga derimot en åpning for god tid for bruk av alle spillere «

PS! Vi manglet keeper Midtgarden, kaptein Slemdal, Hauger, Grimstad, Augdal, Kayembe, Myrmo, Skattum og Brandsdal til denne kampen.