Herrer A: Ett poeng med hjem

Nardo FK- Bærum SK 1-1 (0-0)

Årets første lange bortetur ventet. Vi dro til Trondheim med 15 mann. Om man har for god kontroll på fotballbaner, så vet man at Nissekollen er hjemmebanen til Nardo.

Kampen starter veldig friskt! Allerede to minutter ut kunne/burde Nardo skåra, men for oss som var spente i denne «seks-poengs-kampen» så ble nervene beroliget når det er vi som gjør det kun få minutter senere. På en god kontring langs venstre side, og sistemann på ball er Kristoffer Sørensen.

Hjemme på klubbhuset håper vi på å oppnå den berømte farlige ledelsen. Det hadde vært så kjekt med litt forsikring. Jo mer omgangen skrider frem, dessverre mer rotete blir den.

Etter halvtimen så kommer spissen til Nardo alene mot en utrustende Midtgarden i vårt mål. Dessverre klar kontakt på mann og hjemmelaget får straffespark. Enda verre, den settes i mål og vi har en åpen kamp med 60 minutter igjen å spille.

På slutten blir vi presset bakover av de burgunderkledde, selv om de sett i ettertid ikke er så nære i selve avslutningene. 1-1 til pause. Vi håpet på litt forandring i 2.omgang. Spesielt at vi bygget opp angrepene via kantene.

Mer nerve enn spill

Ingen av lagene har gjort noe dramatisk og kampbildet speiler det. For det er jevnt utpå der. Det meste av sjanser er via dødball, eller om man er generøs å regne med blokkerte skudd så tas det med og!

Vi får frispark i farlig posisjon etter 54 minutter, og retningen er bedre enn kameraføringen. Det skal sies. Dog er krafta ikke så stor, så keeper sideforflytter og redder kontrollert.

For slik er melodien i 2.omgang. Det er mye halvveis, nesten og skulle/burde.

På slutten fester vi et visst grep, så håpet om 3 poeng lever. Dessverre er det selve avslutningen som det skorter på. Best kommer det frem når vi bommer på 5 meters hold etter godt forarbeid av Kiil Olsen (i uvant kantposisjon).

På overtid så er Nardo frempå, men Sondre er med på notene og redder.

Da ender det 1-1, noe som er noenlunde riktig bilde på kampen sett under ett.

Kampfakta:

Nardo FK- Bærum SK 1-1 (1-1)

Laget: Golden Midtgarden Sjøl-Hedi Ali-Slemdal (K)-Grimstad-Aubert-Frøysa- Ziko- Berg- Sørensen- Pellegrino

Bytter: Kiil Olsen inn for Pellegrino og Markus inn for Berg (77. min) – Hatcher inn for Sørensen (86 min) – Sandsmark Evensen inn for Frøysa (86 min).

Mål: Sørensen 0-1 (5 min) 1-1 Gunnes (30 min).

Ingen kort til oss

Tilskuere: 200 stk ble klokket inn

Bærums beste: Pellegrino